Tejjel hogy állsz?
Figyelt kérdés
Szereted/nemszereted. Miértnem?2009. nov. 29. 22:20
3/37 anonim válasza:
MIndennap iszonm én is és a családom is.Igaz,csak házitejet,nem boltit.
4/37 anonim válasza:
minden nap iszom. hiányozna, ha nem tenném. pedig csak kb. 4 éve iszok.
5/37 anonim válasza:
Szeretem, de inkabb a hazit. Boltival se vagyok haragba de azt inkabb csak zabpehellyel vagy levesben szeretem. Nem mondom hogy minden nap, de minden masnap mindig iszok:)
6/37 anonim válasza:
kisgyerek koromban nem szerettem
aztán változtam és utána a forralt tej "bőrkéjét" állandóan én ettem
most is szeretem, de ritkán iszok tejet heti 2-3 pohár max.
7/37 anonim válasza:
házi tejet szoktam inni. nagyon szeretem:)
8/37 anonim válasza:
Nekem az a kedvenc innivalóm,minden nap legalább egy litert megiszok,úgy iszom,mint más a vizet :) Nem is tudom,mi lenne velem nélküle :D Van hogy semmi mást nem is iszok,csak tejet.
9/37 anonim válasza:
Gyúrás = tej, protein (fehérje). De amúgy is imádom a tejet de csak jég hidegen :)
10/37 anonim válasza:
Utálom. Legalább 18 éve nem ittam egy kortyot se. Nem tudnám megmondani miért... Még a hideg is kiráz, ha kiborítja valaki és nekem kell feltörölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!