Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tejjel hogy állsz?

Tejjel hogy állsz?

Figyelt kérdés
Szereted/nemszereted. Miértnem?
2009. nov. 29. 22:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa hogy sokan azért nem isszàk,mert ez egy àllat terméke,kivàncsi vagyok hogy a csokit se eszitek,meg különbözö sütiket,fözeléket,joghurtokat stb.?Hisz abban is az àllat terméke van.

Nos a kérdésedre vàlaszolvaa,én szeretem,de ritkàn iszok.Inkàbb àsvànyviz,vagy üditö,de a tejet is 1 honapban egyszer megiszom.Viszont imàdom a tejbegrizet,tejberizset,for^ro kakaot,tejes kàvét stb.

2009. nov. 30. 07:28
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Magában nagyon utálom valamiért, hányingerem van az ízétől, de már akkor is rosszul leszek, ha csak a szagát érzem meg.

Viszont teában és kávéban megiszom és a legtöbb tejterméket is nagyon szeretem, csak magával a tejjel nem vagyok kibékülve.

2009. nov. 30. 08:53
 23/37 anonim ***** válasza:
minden reggel fél liter tejeskávéval kezdem a napomat, imádom
2009. nov. 30. 09:25
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

07:28

Tudod, a tej az a bociknak van. Az ő szervezetüknek. Rengeteg felnőtt képtelen megemészteni a tejet! Ráadásul sok mesterséges anyag van a bolti tejekben, már rá sem lehet fogni, hogy egészséges!

2009. nov. 30. 15:09
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Ok,értem,de én arra vagyok kivàncsi hogy semmit nem esztek,amibe tej van?Akkor vegetàriànusok vagytok,vagy nem tudom,de igencsak éhezhettek.A tojàst se egyék ennyi erövel,az is egy segglyukon jött ki.Elnézést....
2009. nov. 30. 15:26
 26/37 anonim ***** válasza:

Pl. egy sütiben eloszlik a tej, ami benne van.

De én simán magába képtelen lennék meginni...

2009. nov. 30. 15:28
 27/37 anonim ***** válasza:
A tejet nem szeretem, de régebben volt vaníliás tej azt megittam. A kakaót szeretem/szerettem amit én csinálok de mivel fél óra múlva kifosom olyan állagban ahogy bement le kell mondanom róla.
2009. nov. 30. 18:08
 28/37 anonim válasza:

Lehet a sok hülyére hallgatni a médiából, de én csak egy dolgot mondanék:

20 éves vagyok, egész életemben ittam a tejet, néha kevesebbet, máskor akár napi 2 litert is.

Évekig kézilabdáztam, estem betonon stb. soha semmim nem tört el. Még eletemben egy eltört testrészem nem volt.

Ennyi. :D

2009. dec. 1. 21:16
 29/37 anonim válasza:

A 21:16-os vagyok:

Elfelejtettem mondani, hogy bolti tejet, joghurtot, sajtot fogyasztok stb.

Hányingerem van a házi tejtől. Büdös és utálatos, ahogy a zsír úszik a felszínén.

2009. dec. 1. 21:20
 30/37 anonim ***** válasza:

"Ok,értem,de én arra vagyok kivàncsi hogy semmit nem esztek,amibe tej van?Akkor vegetàriànusok vagytok,vagy nem tudom,de igencsak éhezhettek.A tojàst se egyék ennyi erövel,az is egy segglyukon jött ki.Elnézést...."

Ad1: nagyon kevés dologban használnak tejet. Nézd csak meg a sajtok, tejfölök dobozán :DD Szóval ez nem helyt álló.

Ad2: süteményekbe szerintem mindenki dobozos tejet tesz. Az messze van az állati eredetű tejtől.

Ad3: miért lennénk vegetáriánusok? Mert a tejet nem szeretjük? Mert valaki azért nem szereti mert a tehén tej a borjúnak van? Attól még húst ehet, nem?

Ad4: A tojás segglyukon jön ki... Igen ám, de annak van héja :)

A másik. Ott van az emberi(anya) tej, miért nem tartanak arra nőket, hogy kielégítsék az emberek tejszükségletét? Mert valóban nincs is tejszükségletünk? :D

2009. dec. 1. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!