Tejjel hogy állsz?
Figyelt kérdés
Szereted/nemszereted. Miértnem?2009. nov. 29. 22:20
11/37 anonim válasza:
Utálom, már a tudat is zavar hogy ez egy tehén "terméke".
Ennek ellenére vannak tejes dolgok amiket szeretek.
13/37 anonim válasza:
nagyon nem szeretem:) egyrészt mert egy állat "készíti" a saját gyerekének, és mi ezt a tejet isszuk, másrészt mert laktóz-érzékeny vagyok
14/37 anonim válasza:
A tejet nem vagyok képes meginni. Kakaó formájában viszont imádom. De csak a simát, a tartós tejet ki nem állhatom kakaó formájában sem, hülye íze van. Illetve úgy "iszom" magában tejet, hogy kukoricapehelyhez vagy müzlihez, úgy nem zavar.
15/37 anonim válasza:
Imádom,de nem minden márkát...és mindenben legyen az kakaó,tejeskv,karamellástej,gyümölcsöstejital stb stb
17/37 anonim válasza:
Én natúrba nem szeretem de turmixitalokhoz alapanyagként kíválóan alkalmas.Kedvenc italom egyébként az eperturmix:)
Nyami
18/37 anonim válasza:
Ha csak úgy simán iszom, egy korty után hányingerem lesz... :D Nagyon nem szeretem...
De kakaóba, instant kávéba, turmixba simán mehet :)
19/37 anonim válasza:
nincs vele semmi bajom, de nem szoktam tejet inni. kb evente egyszer ramjon hogy jaj de szeretem a tejet, meg is iszok egy poharral
20/37 anonim válasza:
Szia.
Én is csak a kávémba teszek, de abba legalább egy decit (nagy bögrével iszom a kávét).
Szeretem a tejet meg a kakaót, de nem nagyon szoktam inni, csak tényleg a kávémban.
Viszont régen (a "kicsapongós korszakomban"...:-) másnaposan egyenesen dobozból vedeltem! Nagyon jót tett a megviselt bendőmnek...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!