Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szereted a sóletet?

Szereted a sóletet?

Figyelt kérdés

2013. nov. 19. 21:42
 1/8 Dwight Schrute válasza:
megeszem, de olyanra azért nem emlékszem, hogy éhesen mondtam volna olyat, hogy úgy ennék most egy kis sóletet.
2013. nov. 19. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Imádom :)
2013. nov. 19. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:

A babot bármilyen formában szeretem.

Sólet, leves, főzelék, pizzafeltét....

2013. nov. 19. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem, főleg a tojást benne :)
2013. nov. 19. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2013. nov. 20. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. Az az igazsag,hogy utallom a babot, a hust, fustolt szalonnat kulon kulon is,hat meg ha egyben teszik elem.:)
2013. nov. 20. 10:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Kíváncsi voltam.

Én még nem ettem sóletet.

De majd lehet kipróbálom.

2013. nov. 20. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Faterom fergeteges sóletet tud csinálni. Persze ennek nem sok köze lehet ahhoz, ahogy a zsidók csinálják eredetileg. Babbal, árpagyönggyel készül. Van benne előfőzött füstölt csülök, kb. 5 centi hosszú kis paprikás kolbász darabkák és főtt tojás, sok fűszer, jó csípősen csinálja. Beleteszi egy ovális hatalmas rozsdamentes fazékban a sütőbe. Nem lehet eleget enni belőle, de aztán nagy alvás nincs utána, mert hogy is mondjam...
2013. dec. 21. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!