Szereted a tejbegrízt? Ha igen milyen gyakran eszed?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 15:53
1/13 anonim válasza:
Szeretem, különösen fahéjasan. De eszem kakaóporosan, néha néhány szem mazsolával, sőt lekvárosan is ettem már.
Változó gyakorisággal eszem, de hogy eszembe juttattad, nemsokára enni fogom. Az ízesítésről még nem döntöttem.
2/13 anonim válasza:
Nem annyira szeretem, de nem is utálom.
Semleges.
Szerintem kb. 10 éve ettem utoljára, gimiben, amikor még menzás voltam.
3/13 anonim válasza:
Nem kifejezetten szeretem, de így is megkvánom félévente :)
A tejberízst viszont tényleg utálom. Szerintem kb 20 éve nem is ettem...
4/13 anonim válasza:
Szeretni szeretem, csak nem ehetek. Tejcukor érékeny vagyok. Pedig vajat szoktam belefőzni, mert attól finom, selymes lesz és egy kevés vaniliás cukrot is.
5/13 anonim válasza:
Szeretem, jó sok fahéjas cukorral a tetején. Nem túl gyakran szoktam enni, de most hogy említetted, holnap csinálok. :-)
6/13 anonim válasza:
Húúú, nagyon szeretem. Este csinálok is, meghoztad hozzá a kedvem :)
7/13 anonim válasza:
Imádom. Csak sajna nem igazán fér bele az étrendembe, szóval ha valaki itthon eszik, akkor egy kanállal engedek meg magamnak úgy félévente.
8/13 anonim válasza:
Imádom! Hetente többször is! Viszont átálltam a 1/4 gríz/zabkorpa variációra! Főzök bele almát, vagy fahéj, kakaó, finomabb szörppel csurgatva, vagy enyhén mézzel, nincs határ! Rántott tejbegríz is szokott lenni! Gríztorta is!
9/13 anonim válasza:
Én kukoricadarából kakaóval, light tejjel főzve készítem, mert úgy diétásabb, de nem a kedvenc ételem, sokkal inkább a tejberizs banánnal, mazsolával és naranccsal megszórva.
10/13 loupsolitaire válasza:
1-2 havonta szoktam csinálni.
Általában kókuszreszeléket főzök bele.
Utóbbi időben inkább zabkását csinálok, azt jobban szeretem. Szintén kókusszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!