Mi a kedvenc ételed és melyik az, amelyiket nem szereted?
A hatalmas kedvenc az igazi jó húsleves (leveskocka meg delikát nélkül), abból bármikor bármennyit...
A krumplis tésztát viszont nem igazán szeretem.
Sok kedvenc, szinte mindenevő vagyok! Olasz, kínai, magyar konyha, minden jöhet.
1 étel (összetevő): zöld- és sárgabab. Azokat általában utálom.
Kedvencem: Tejfölös csirkepaprikás nokedlivel/tésztával és ubisalival
Nem szeretem: Kocsonya, tejbegríz, pacal
Kedvencem: jóféle tengeri halleves; lazac, lehetőleg frissen és nyersen... Nem sűrűn eszem sajna.
Házi disznótoros... Azt sem :(
Amit gyakran eszem, azok közül töméntelen kedvencem van, egyszerű, finom ételek, kezdve a tükörtojással házi tojásból, nyers zöldségekkel körítve...
Antikedvencem: gesztenyepüré; bármi, amiben sok zeller van; rántott sajt áfonyaöntettel és majonézes rizzsel (nem mintha valaha is ettem volna, de ilyesmi a gyöngébb éttermek vega kínálata és mindig kirázott tőle a hideg)
kedvenc: sajtos nokedli,kebab
amit utálok: répafőzelék,egyszerűen hányni tudnék tőle..
kedvencek
rizibizi sülthússal, mindenféle rakott husos-zöldséges dolgok,pl rakottzöldbab, karfiol, zöldséglevesek, hagymás máj sárgaborsófőzelékkel
amit utálok, zsíros husok, pacal, vadas, répa, finomfőzelék, zsíros kaják,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!