Szereted a gombát? Ha igen, melyik a kedvenc gombás ételed?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 11:57
1/10 anonim válasza:
8 éves korom előtt utáltam a gombát, de egyszer megkóstoltam, és azóta imádom =)
Általában pizzán eszem, vagy spagettin, de magában is megeszem, de a gombakrémlevest is szeretem, meg mindent ami gombából van =D
2/10 anonim válasza:
levesbe meg nyersen utalom. egyebkent barhogy megeszem.
3/10 anonim válasza:
ja es leginkabb a gombastojast szeretem.
2. voltam
4/10 anonim válasza:
Szeretem. Milánói, bakonyi, gombaleves.
5/10 anonim válasza:
Rántott őzláb gomba,gombás pizza.
6/10 anonim válasza:
szeretem.. kedvenceim: gombapaprikás, rántott gomba
7/10 anonim válasza:
Régen szerettem aztán amikor 5 éves voltam, akkor a nagynéném gombamérgezéssel kórházba került és azóta kihányom ha megeszem. Szerintem ez pszichés, mert az ízével nincs gondom, magát a gombás ételeket megeszem, csak kiválogatom belőlük a gombát (pl tejfölös gombás hús, gombás milánói, gombás pizza stb.. )
9/10 anonim válasza:
régen utáltam, egyszercsak megszerettem.
gombakrémleves
10/10 anonim válasza:
Imádom,szinte mindenbe teszek gombát,ahova tudok..:) kedvencem a sonkás-gombás spagetti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!