Melyik májas kenőt szereted?
Figyelt kérdés
én a sertásmájast nem, de a kacsa/libamájast igen. Kiszolgálópultból nem vettem még, de láttam van ott borjúmájas, az finom? neked melyik a kedvenced?2013. szept. 12. 22:16
1/11 anonim válasza:
majorannás borjú
de én jobban szeretem kenőmájasnak hívni :)
2/11 anonim válasza:
Nekem minden kenőmájas jöhet. Eddig nem találkoztam olyannal, amelyik nem ízlett volna.
Viszont megkérdezhetem, hogy az ország melyik részén élsz, merre hívják májas kenőnek?
3/11 anonim válasza:
Májas kenő :DDDDD
Igazából mind nagyon hasonló ízű, én sertést és borjút szoktam venni. A márkák között nagyobb az eltérés + a fűszerezés is számít.
A majorannás és a zöldfűszeres jók, mert ugye alapból ez a termék elég hulladék minőségű (20% májtartalom a megszokott). Nekem a Nádudvari márka jön be.
4/11 A kérdező kommentje:
kom-esztergom megyében lakom, és mindig kenőmájasnak hívtuk, fogalmam sincs miért fordítva írtam :) pedig még nem is ittam :D
2013. szept. 12. 23:17
5/11 anonim válasza:
:D:D
Borjú, kacsa, liba.. borjúból a Picket tudom mondani. Egyedül a sertést nem eszem meg.
6/11 anonim válasza:
Én a baromfi májast szeretem, a sertés- vagy borjútól iszonyat felfújódok :( Márkát nagyon nem tudnék megnevezni, mert már régen ettem, de gyerekkoromban volt a Frédis vagy Dinós tömlős májas, azt szerettem. Én a "hígabbakat" szeretem, amikben szinte nem is érezni, hogy májas, mivel a májat alapban ki nem állhatom.
7/11 anonim válasza:
Én is szeretem az összes fajtát, de mégis a hentesnél a házi majorannás sertés májas a top
8/11 anonim válasza:
A Gyulai a kedvencem :) : [link]
9/11 anonim válasza:
Azzal a valasszal nem ertek egyet,hogy mindegyik egyforma. Eg es fold a kulonbseg egyes fajtak kozott. A kedvencem a gyulai, de a kozerves majkremeket nem szeretem.
10/11 anonim válasza:
9. válaszoló, kétszer újra olvastam a válaszokat, de nem találtam olyat, amiben azt írta volna valaki, hogy mind egyforma. Én írtam, hogy mind jöhet, nem találkoztam még olyannal, ami nem ízlett volna, és még egy valaki írta, hogy mind hasonló. De ezek közül egyik sem azt jelenti, hogy egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!