Lehet elni kave nelkul? Vagy egyszer mindenki raszokik?
Figyelt kérdés
19 vagyok, nem iszok kavet, az illatat se szeretem. De annyi felnott kavezik, meg annyian mondjak, h nem birnak nelkule elni, h nem tudom... Mindenkinek szuksege van ra? En is rafanyalodok majd? Vagy meglehet nelkule lenni?
Persze, hogy lehet élni kávé nélkül. Mindenkinek más az ízlése, van akinek ízlik, van akinek nem. És szigorúan csak tejeskávé formájában iszom: egy bögre 3/4-ig tej, majd pár csepp kávé. És persze cukor.
Mivel koffein van benne, rá lehet szokni és ugyanúgy kellemetlen lehet a leszokás, de van élet kávé nélkül! :):):)
2009. nov. 18. 17:32
12/21 anonim válasza:
Biztos h lehet! Én is 19 éves vagyok, de nagyon utálom. Megfájdul tőle a hasam, meg a fejem. Reggelire vmi fini tea..Az a legjobb.
2009. nov. 18. 17:35
13/21 anonim válasza:
Én itthon nem iszok kàvét,nincs kàvéfözöm se,pàrom sem iszi,de ha valakinél megyünk,ott mindig olyan jol esik sok tejjel:)Nem szoktunk rà,pedig pàrom 30,én 23 ées vagyok.
2009. nov. 18. 17:40
14/21 anonim válasza:
Én most vagyok 20 de nem kávézom és nem is cigizem, sőt még alkoholt sem iszom pedig körülöttem szinte mindenki csinálja. Lehet hogy velem van a baj?
2009. nov. 18. 17:43
15/21 A kérdező kommentje:
Nem, kedves utolso, en is ilyen vagyok. :)
Megegyszer koszi minden valaszt! :)
2009. nov. 18. 17:55
16/21 anonim válasza:
nem mindenki, rengeteg embert ismerek, aki nem kávézik, de nekem kettőt meg kell innom reggel, ahhoz hogy egyáltalán legyen erőm reggelizni valamit.
2009. nov. 18. 17:57
17/21 anonim válasza:
Szia!
Én 15 vagyok,de imádom a kávét:D Reggel teát iszom,de délután tanulás előtt egy pohár tejeskávét (mert akkorra már fáradt vagyok és nem forog az agyam). Ma is suliban éreztem a fiúk automatás kávéjának az illatát,és összefutott a nyál a számban..xd
2009. nov. 18. 18:05
18/21 anonim válasza:
én 19 vagyok és egy nagy bögre tejeskávé a reggelim. amúgy többet nem iszok, de valahol megkínálnak a nao folyamán, akkor általában elfogadom és onnantól nincs megállás, megiszok 4et is egy nap. de ez nagyon ritkán van. kicsit fáj a fejem, ha nem tudok reggel inni, de lehet csak azért, mert ez a reggeli rutinom 5éve. valahogy ettől indul a reggel. de biztosan lehet élni nélküle, a családomban senkinek se sikerült.
2009. nov. 18. 18:17
19/21 anonim válasza:
Szerintem lehet nélküle élni, csak nehéz. Alapjában véve sem az ízét, sem az illatát nem szeretem. De vizsgaidőszakban nem lehet enélkül...és igen, mióta fősulira járok, nem mondom, h minden nap, de gyakrabban iszom kávét, mint addig. Szóval rászokni erre is rá lehet, úgy mint minden másra.
2009. nov. 18. 18:41
20/21 anonim válasza:
Én 24 vagyok, nem szeretem a kávét, de a szüleim sem. Apa iszik max capuccinot, sok cukorral,tejszínnel:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!