A rakott krumplit mindenki szereti?
Én is és a párom is szeretjük.
Úgy csinálom, hogy: főtt krumpli; majd füstölt sajt; ezután válik ketté a tepsi: egyik felében virsli, másikban kolbász; tejföl; tojás; megint krumpli; a tetejére tejföl és sajt.
A tesóm utálja.
És én se szeretem különösebben, de azért megeszem, ha muszáj.
Imádom! :-)
Én így csinálom: 1 réteg főtt krumpli, rá hagyma, füstölt kolbász, tojás. Ezeket ismételem. Minden réteget meglocsolok jó bőven tejföllel, megszóróm jó sok sajttal és ropogósra sütöm.
Én szeretem,de csak így(mivel igy szaftosabb):
krumpli,tojás,húsos szalonna megsütve kis kockára vágva,rá pedig sajtszósz(lehet kapni knorr vagy maggi,megcsinálni a tasak szerint és evvel leönteni)aztán a másik réteg: krumpli, tojás,száraz kolbi,tejföl és a végén pedig reszelt sajt.A sajtszósz miatt nem lesz száraz hanem jo krémes.
ÉN hagyományosan készítem:
Krumpli,tojás,füstöltkolbász,tojás,krumpli. Tetejére sok házitejföl,és összesütöm.
Én utálom nagyon. :S Ha anya azt főz, akkor inkább nem eszek ebédet, undormány íze van. :S Ehhez mondjuk hozzájátszik az is, hogy utálom a főtt tojás fehérjét(íztelen szar, bocsánat), nem szeretem a kolbászt sem, főleg abban a formában, ahogy a kajában van. :D A krumpli a mindenem, de NEM főtten, hanem pürében! :) Szóval annak is gáz íze van nálam sajnos. :D A törmelék, ami még mellette van (tojássárgája, zsíros lucsok, egyéb krumpliról, kolbászról leszakadt darabok egyvelege), annak még egész jó íze lenne (szeretem a tojássárgáját :) ), viszont elrontja a sok zsír.
Egyszóval gyűlölöm a rakott krumplit. :D
Én imádom :)
Így készítem:krumpli,tojás,tejföl,újra ezek és a tetejére sajt.Nyamii :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!