Hogy lehet elrakni télire krumplit?
komolyan nem értem mire gondolsz. ki rak el olajban krumplit, és melyik boltba láttál?
talán , ha bővebben kifejtenéd.
fagyasztóban, vagy pincében
de ha befőttre gondolsz, azt nem tudom =)
zsákban, és a fagy elől eltakarod pléddel , de ! néha át kell válogatni, mert kicsirásodik a csirákat törd le róla . A ráncos krumpli ugyanolyan ehető sőt ezt hívják szappanos kruplinak, amiből pl :remek szilvásgombc tésztát kapsz. A hely legyen vízmentes és száraz is.
Olajban nem fontos eltenni,meert abban megmerevedik és ehetetlenné válik . A 2.lehetőség megpucolod és lefagyasztod,mit a hűtőházak, de sok hónapot nem bír ki.
a házilag fagyasztott hasábkrumpliból soha nem lesz olyan, amilyet a hűtőházak készítenek.
egész télen kapható krumpli, minek kéne fagyasztani.
Igen,ezt tudom,de fagyasztott hasábburgonyára gondoltam.
Egyébként,persze,lehet kapni,csak drága...
a házilag fagyasztott hasábkrumpliból soha nem lesz olyan, amilyet a hűtőházak készítenek.
egész télen kapható krumpli, minek kéne fagyasztani.
mondjuk ,mert sporól vele, ez nem jutott eszedbe mi???
az utolsó válaszolónak. nekem fontosabb a nyáron termő zöldségfélék, borsó, zöldbab,tök,spenót,sóska, paprika, paradicsom és egyebek fagyasztása, amiért jómagam is megdolgoztam és nem akarom, hogy kárbavésszen. a húsok is két polcot elfoglalnak.a krumplit szellős pincében tárolom ha már annyira kiváncsi vagy,és eszembe nem jutna lefagyasztani.
a kaviár sem jó fagyasztva, úgy,hogy drámám, ha kedvem szottyan rá, veszek egyet és azonnal elfogyasztom...:))
trágárkodás nélkül...
de, mint korábban írtam, aki akarja a krumplit fagyasztani tegye azt.
a hűtőházak egyébként, olyan gyors mélyfasztást
alkalmaznak, amit háztartásban nem lehet megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!