Burger kingben tényleg adnak nagyobb adag italt meg krumplit ha megmutatom a diákom?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 00:20
1/10 anonim válasza:
júúúúj, tudom, én vagyok a perverz, de elsőre nagyon félreolvastam :D :D
3/10 anonim válasza:
Diákom nekem is van, mondjuk már jó 15 éve lejárt. Akkor is kapok kedvezményt?
4/10 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam, az érdekelne hogy kapok e nagy adagot ha megmutatom a dákómat?
2011. júl. 2. 00:45
5/10 anonim válasza:
Hmmm... jó véres hááárdkór OH YEAH! Jó véres háááárdkór
Pfúúú fú fú fúf úfúúúf úff úúfúúúú úú úúú úú ú úú ú úú úú
JÓ VÉRES HÁRDKÓR MINDEN AMIT AKARTÁL
TUBA TUBA TUBA TUBA TUBA TUBA TUBA
6/10 anonim válasza:
Óh, hogyne. Pont egy dákónyival kapsz többet. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi,felpontoztalak!
2011. júl. 2. 00:52
8/10 A kérdező kommentje:
Most már ne segítsen senki megtudtam amit akartam
2011. júl. 2. 00:54
9/10 anonim válasza:
"A Burger King gyorsétterem titka elsősorban az ízletes tűzön grillezett húsokban és minőségi alapanyagok hozzáadásában rejlik. Legnépszerűbb szendvicse a Whopper, melyet az eredeti recepten túl, számos változatban megkóstolhatunk. Amennyiben pedig egy kis különlegességre vágyunk, ropogtassunk el egy ízletes hagymakarikát vagy kóstoljuk meg a panírozott garnélarákot. Készpénz, törzsvásárlói kártya, csekkbeváltás (Ticket Restaurant, Cadhoc +, Chéque déjeuner és Sodexho utalványok), kedvezmények (OTP Junor kártya, Diákigazolvány és EDC kártya felmutatása esetén)."
10/10 anonim válasza:
Igen, ha felmutatod a diákod jár az ingyen nagy menü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!