A rakott krumplit mindenki szereti?
Figyelt kérdés
Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki ne szerette volna... Ti szeretitek? Hogy csináljátok igazán finomra?2010. dec. 10. 14:59
12/17 anonim válasza:
hát én pl ki nem állhatom.. :D
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! :) Jó fejek vagytok. :)
És a tippeket is köszi. :)
A tejfölbe én keverek egy kis ételízesítőt, meg pirosaranyat, és reszelek bele sajtot, így rakom a rétegek közé, bár én mindig virslivel vagy krinolinnal csinálom, és ha igény van rá, paradicsomkarikákat is teszek bele. :) Tetejére természetesen megy a sajt nálunk is. :)
2010. dec. 10. 18:03
14/17 anonim válasza:
Én mindent szeretek benne külön, együtt már nem. Egyszer csináltam afrikai harcsafilével, spenóttal és gombával. Sok tejfölt tettem rá és sajtot, na úgy már valami pazar ízhatást értem el.
15/17 anonim válasza:
Én meg még nem ettem rakott krumplit :P
16/17 A kérdező kommentje:
Azt hogy csináltad? :) Sosem voltál menzás?? :)
2010. dec. 11. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!