Lehet elni kave nelkul? Vagy egyszer mindenki raszokik?
Figyelt kérdés
19 vagyok, nem iszok kavet, az illatat se szeretem. De annyi felnott kavezik, meg annyian mondjak, h nem birnak nelkule elni, h nem tudom... Mindenkinek szuksege van ra? En is rafanyalodok majd? Vagy meglehet nelkule lenni?2009. nov. 18. 16:41
1/21 anonim válasza:
Én 27 vagyok de mindig is utáltam az illatát is és nem is fogom megszeretni sose. Talán azok a tasakos 3 az egyben kávét még le tudom gyűrni tejjel elkeverve.
2/21 anonim válasza:
Persze, hogy lehet élni nélküle. Én szeretem, de aki nem szereti, az nyilván nem fogja meginni, ergo nem szokik rá :)
3/21 anonim válasza:
minden ember más :) ha eddig nem ittad és az illatát sem szereted lehet soha nem is fogod inni, de az is lehet , hogy rászoksz pár év múlva , ki tudja. De lehet kávé nélkül élni, nyugi. Én sokat iszom , párom meg egyáltalán nem issza.
4/21 anonim válasza:
Én 20 éve (most 37 vagyok) minden reggel iszom egyet. Mikor terhes lettem, utáltam, rosszul voltam tőle, nem ittam hónapokig. Ha nem innék egy reggel, szerintem csak megszokásból hiányozna, mert amúgy nem okoz semmit nálam, nem leszek tőle éberebb :)
5/21 anonim válasza:
Én a sörrel vagyok így.
Nem szerettem, de a mindennapos problémák rávezetnek, hogy segítségével ellazuljak. (persze nem mindennap)
6/21 anonim válasza:
52 éves vagyok, és nem szoktam kávézni - és még élek...
Nem mindenki szokik rá!
7/21 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! :)
Jo tudni, h kave nelkul is fel lehet kelni es ebredni reggel...:)
2009. nov. 18. 17:01
8/21 anonim válasza:
Én 36 éves vagyok imádom a kávé illatát de mégsem iszom kávét. Tehát leht élni nélküle.
9/21 anonim válasza:
Én imádom a kávét, az illatát, az ízét, mégis tudok nélküle élni, csak egy-egy húzósabb időszakban nem. Valahogy nekem ez egy életérzés, nem csak a reggeli rutin része.
19/l
10/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a kávét, de csak ritkán iszok,pedig itthon mindenki fogysztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!