Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Heti bevásárlás? 2 Heti? Vagy...

Heti bevásárlás? 2 Heti? Vagy havonta 1 nagy?

Figyelt kérdés

Ti,hogy csináljátok?

Mi nem nagyon vásárolunk előre(rossz szokás),2 naponta járunk boltba,akkor vesszük meg a főznivalót stb.Viszont szerintem így sokat költünk.Mennyire jön ki netek 1 hétre,vagy 1 hónapra?Mi 2 naponta,otthagyunk 6000ft-ot.

2013. nov. 11. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez a felvágottakra és tejtermékekre is érvényes. Heti 1x szállítanak be kb. a hentesekhez, boltokba is, tehát minden nap ugyanazt veszed meg, semmivel sem frissebb.
2013. nov. 12. 09:20
 12/14 anonim ***** válasza:
9 vagyok. Nem tudom,hova,mikor szallitanak,de szeretem kozvetlenul eves,vagy fozes elott kivalasztani,amit veszek. Legyen szo akar felvagottrol akar gyumolcs- zoldsegrol. Egy masnapos felvagott a hutoben egyatalan nem olyan,mint amit aznap veszek,ezt te sem mondhatod.:)
2013. nov. 12. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Már hogy ne lenne olyan? :D Hát ugyanaz van benne :D Ráadásul manapság a legtöbbet már légmentesen vissza lehet zárni, szóval még azt sem mondhatod, hogy a csomagolás zavar hogy fóliáznod kell.
2013. nov. 12. 22:36
 14/14 anonim ***** válasza:
En akkor is jobban szeretek aznapra vasarolni. Akar a huspultbol,akar a hutobol veszek elore csomagolt felvagottat. Meg hat honnan tudnam elore,mit kivanok meg? Lehet,hogy rendelek,vagy etteremben eszem,esetleg barati osszejovetelre vagy ceges vacsira megyek. Miert tankolnek fel tobb hetre elore? A nagy resze ram szaradna.:)
2013. nov. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!