Párok? Mennyi nektek anyagilag a havi bevásárlás?
sok
60ezer nagyjából,úgy hogy heti 3-4 nap párom melóban ebédel,én itthonról viszek előző napi vacsiból megmaradtat
viszont ebben benne van 3-4 karton energiaital,sok édesség,nasi,húsos kaja
viszont megnézem mindennek az árát
Igaz lekvárt,befőttet kapunk nagyszülőktől,de az havi párszáz forint
Hetente járunk bevásárolni, 10-12 ezer között szoktunk költeni. Alapvetően főzök, ahhoz venni az alapanyagokat olcsóbb, de mindig van itthon instant is, ha nem lenne időm főzni.
Ebből a pénzből viszonylag változatosan lehet étkezni, anyagilag is igyekszem így csinálni, tehát van amikor krumplifőzeléket eszünk tükörtojással, de egy-két havonta egy kaviár is belefér :)
Ha ráállsz az olcsóbb ételekre, akkor ennek szerintem majdnem a felét le lehet faragni, de akkor főzeléket esztek zöldséglevessel, rakott krumplit meg ilyeneket.
köszönöm a hasznos válaszokat!Igyekszünk mi is jó árban finomakat venni,én szeretem a zöldséges ételeket,és van amikor tényleg jó beiktatni az étrendbe én sokszor a húst nem kívánom,párom húsosabb.valamikor tényleg a minőségre megyünk de nem mindig.kiderült a Metro marha drága lett egy ottani dolgozó mondta,szerintetek?mi a Tescoba járunk.vidékiek vagyunk,itt nehezen lehet jól vásárolni és marha drága két kisbolt van csak,átszoktunk menni a másik kisebb városba ott finom és jó zöldségek vannak,szépek is,árban is jók.
köszi
én piacon vásárolok,kb a fele a tesco árának.
mind a zöldség,mind a gyümölcs. A tescoban max. liszet és olajat veszek. de már azt is egyre ritkábban. szerintem most kb 3 hónapja voltamott utoljára
első vagyok
Zöldséget csak piacon veszek,harmadannyiba kerül mint boltban
illetve penny,jön az ujság hét elején,nézem mi akciós,ezzel sokat spórolok
Húst csak intersparban,drágább,de biztos jó (teszkó,auchan,jártam már meg,ki kellett dobni)
Illetve még annyi,nem ragaszkodom márkákhoz,veszem ami olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!