Párok? Mennyi nektek anyagilag a havi bevásárlás?
Kb. 60ezer, de ebben minden vásárlós dolog benne van. (Tisztítószerek, wc illatosító, szemetes zsák, stb.) Ketten élünk a kisfiammal, de ő is annyit eszik, mint egy felnőtt. Benne van édesség, nasik, felvágottak, és minden nap eszünk húsfélét is. Hetente 1-2x sütök is valamit.
Üdítőt csak alkalmanként szoktam venni 1-2 féle rostosat, narancslét, meg néha vizet.
11:54 vagyok, miért drágák a hipermarketek? :O
Speciel pont most vettem a Tescoban tojást 20 Ft-ért. Én mindent ott vásárolok (pont mellettünk van), és így olcsónak találom. Bár benne van a dologban az is, hogy amiből lehet, akcióban spájzolok. pl. tisztítószereket 2-t fizet, 3-at kap akcióban veszem, meg ami még abban van és nem faljuk fel egyszerre, azt is. Van lehetőségem minden termék esetén több márkából válogatni, így ha spórolni akarok, megveszem az olcsót.
A környékbeli kisboltok legalább 30%-kal drágábbak minden termékre. Nem tudom, miért divat azt mondani, hogy a kisbolt olcsóbb...
Hetente járok vásárolni. Attól függően mi fogyott el, így alakul: 8e-20 e Ft /hét
Üdv!
18:45-ös vagyok.
Megjegyzem, nem iszunk, nem dohányzunk, de van egy pici baba (pelusos), és egy 5 éves.
Megnézem mit veszek, műkaját semmiképp, és ha lehet, magyar terméket.
A túl olcsó, adalékkal teli ételeket is kerülöm.
havi kb.30-35 a kaja, plusz 10 a pelus+tisztítószer.
Ezenkívül "idény" vásárlás: ha van s.barack, akkor veszünk 15-20 kg-t befőzöm stb., ezek plusz kiadások.
Nem dohányzunk, édességet,nasit akcióban veszek és eldugom a lakásban (magam elől is, így néha ér nagy meglepetés),alkoholt nem fogyasztunk, 2 naponta főzök, csak az alapanyagokat veszem. Nem ragaszkodunk mi sem márkához, általában az olcsót veszem meg, de nem a rosszat, inkább kivárom a következő akciót.
A heti menüt mindig az akciókhoz igazítom (ha a krumpli olcsó-krumplifőzelék, ha a cukkini-rakott cukkini).
Penny és Lidl, ahol vásárolunk (megvan hogy mi hol éri meg), Tesco-ban 2-t fizet 3-at vihet akciózunk és kuponozunk, Aldit nem szeretjük, nem igazán olcsó itt.
Zöldséget piacon általában, gyümit meg szedd-magadban illetve "nagy tételben" :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!