Szoktatok Auchanban vásárolni?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban új lakásba költözünk, ahol az Auchan van a közelben, ahova tudunk majd menni bevásárolni. Az érdekelne, milyen árak vannak ott pl egy Tescohoz képest?2012. márc. 15. 18:42
4/11 anonim válasza:
Mindig tudják egymásról, hogy mi kerül akcióba, így nagyjából pár ft eltéréssel ugyanazok az árak.
5/11 anonim válasza:
Szerintem az Auchan sokkal olcsóbb,mint a Tesco! Persze,ha nem az épp aktuális akciós termékekre gondolsz,hanem mondjuk egy szimpla nagybevásárlásra. Ha meg az akciós dolgokra gondolsz...az ugye mindenhol relatív:)
6/11 A kérdező kommentje:
Természetesen a nagybevásárlás a lényeg, nem nagyon szoktam foglalkozni az akciókkal, mert úgyis azt veszem, amire szükség van
2012. márc. 15. 19:53
7/11 anonim válasza:
Szerintem is sokkal olcsóbb, mint a Tesco. Sajnos mi ritkán járunk oda, d ha már hipermarketekről van szó, akkor az Auchan a kedvencem. Nagyobb a választék, ezért több az olcsó termék is.
8/11 anonim válasza:
menj nyugodtan oda, jobb mint a tesco, az elég gusztustalan, amit művelnek, egy éjjelnappaliban olcsóbban veszed meg a cuccokat néha, mint amik ott nem akciósak... igaz, auchanban , csak néha jártam ,de akkor minden rendben volt.
9/11 anonim válasza:
a TESCÓ EGY NAGY SZ*R az auchan azért jobb mert nem olyan drága az élelmiszer mint a bü*ös tescóba
soha nem járok oda
(üdv : egy három gyermekes anyuka)
ja és bocs a csúnya beszédért
10/11 anonim válasza:
Hozzánk a legközelebbi 1 órányira van de ha arra járunk akkor ott vásárolunk. Sokkal jobb a TESCO-nál. A városunkban TESCO van de ott nem nagyon szoktunk vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!