Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki-hol végzi a bevásárlást?

Ki-hol végzi a bevásárlást?

Figyelt kérdés
Szívesen vennék magyar termékeket, de a tapasztalatom az, hogy többnyire drágábbak, én pedig mindenből a legolcsóbbat szoktam venni anyagi megfontolásból, a minőség rovására (?). Rossz érzés ez, de egyszerűen, a mai világban kétszer is megnézem mit veszek, és egyáltalán szükség van-e rá.
2012. márc. 28. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

így van. Én sem a magyar terméket veszem, hanem a legolcsóbbat mert még az is drága.

Persze van 1-2 cikk amiből a minőségit veszem ha bele pusztulok is de az meg általában nem magyar termék.

Faluban lakom itt csak kisebb boltok vannak itt csak apróságokat veszek, bevásárolni egy közeli városba járunk (tesco, lidl)

2012. márc. 29. 01:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a Pennyben vásárolunk, ez az alap. Itt kezdjük a vásárlást, amit tuti itt veszek. sárgarépa-zöldség, műzliszelet, tészták, fagyasztott szilvásgombóc, parizer, vaj/margarin, csirkemellsonka, joghurt, kakaó,kakaópor, háztartási kesz, liszt, cukor, búzadara, papírzsepi,ásványviz, saját márkás popsitörlő, ecet, kukorica, tehát a szokásos,fogyóeszköz-dolgok. Ha másik boltban akciós a cukor, liszt, és megyünk oda is, akkor persze ott. Lidl-ben veszem a For...l márkájú folyékony mosóport, és a csirkét. Tescoban ami épp megéri, vagy az akciós cuccok, ide járok a legkevesebbet, bár a Tescós kenyeret és a zsemleveknit kedveljük.... A maszek húsboltban veszem a sertéshúst, piacon az almát és néha az egyéb zöldségféléket is.Próbálok viszonylag olcsón vásárolni, néha sikerül, néha nem....
2012. márc. 29. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
nálunk tesco szupermarket itt van egy köpésre ott szoktam a kajához megvenni a hozzávalókat,aztán elöttünk van 3 kisbolt is ott ami épp elfogy:) 1 héten 1x nagybevásárlásnál meg interspar! Most is olyan jó akciók vannak sparba! Pl vettem egy 1000 ft-os carte dor jégkrémet és ajándékba járt hozzá egy jégkrémtorta, plusz vettem egy wilkinson borotvát 800 ft-ért és hozzá járt ingyen még egy csomag:) Tescoba meg azokat szeretem pl 1-et fizet 2-őt kap,vagy 2-őt fizet 3-at kap:) Meg az üditők olcsók ott!
2012. márc. 29. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
sparban
2012. márc. 29. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Tesco, Lidl
2012. ápr. 5. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!