Tudtok nekem egy minta étrendet írni, vagy csak segíteni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,170 cm, június óta lefogytam 70ről 55 kilóra, és nem tudom abba hagyni. Akármit eszek bűntudatom lesz, és már nem tudom behatárolni mikor eszek keveset, vagy sokat. Tudtok nekem tanácsot adni, hogy egyek is valamit (elmaradt a menstruációm, folyton fázok, belassultam) viszont ne hízzak? koszonom♡2013. okt. 10. 17:57
1/3 anonim válasza:
Zöldség, gyümölcs, állati eredetű termékek. Ezekből ehetsz akármennyit. Változatosan, de minden nap fogyaszd ezeket. Sportolj rendszeresen, és a napi 2000 kalóriát ne haladd meg sose.
Ennyire egyszerű.
2/3 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy iskola mellett semmi időm sportolni
2013. okt. 10. 19:24
3/3 anonim válasza:
Rossz válasz. Fussál minden nap az iskolába, meg haza. Máris megvan a sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!