Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Diabos kismamák! 180grCH/nap....

Diabos kismamák! 180grCH/nap. Írnátok minta étrendet? Ti mit, hogyan esztek?

Figyelt kérdés

Nagyon tanácstalan vagyok :(

Köszönöm előre is!

2011. júl. 28. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Vigasztalásképpen: Szerencsés vagy a 180g-mal. Nekem 150g-os volt, egyfolytában éhes voltam.

Gondolom az ebéd:

50g= kb. 1 db gyros pitaban (én ezt kívántam)

Amiket számolás nélkül ehetsz, vagy nagyon keveset tartalmaznak: Tojás, majonéz, virsli, felvágottak

Majd még folytatom. ****

2011. júl. 28. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
2011. júl. 28. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ÉN két hónapja vagyok diabos és diétázom 175 grammal kezdetm, most 200 g-nál tartok. sokat fogytam annyira szigorúan tartottam. Az internet tucatjával tartalmaz recepteket, mintaétrendet... a mai napig nem sikerült az összeset elolvasnom. Onnan főzök, sütök és a kislányom is imádja. Én beirtam a keresőbe, hogy diabetikus étrend, liszt nélkül sütni, .... óriási információ mennyiséget találsz, próbáld ki....

Egyet mondok sosem éheztem... nem is kell. Okosan csinálod, egy olyan tudás lesz a kezedben, amit bármikor elővehetsz ha fogyni szeretnél a későbbi életed során....

2011. júl. 28. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!