Hogyan kell használni a halvillát és halkést?
Figyelt kérdés
pl éttermekben egy jókora pisztránghoz.2013. okt. 6. 13:47
2/3 mustafa33 válasza:
A pisztránghoz, eltérően más halfajtától, halkés helyett két villát adnak hozzáértő helyen. Mivel nem szálkás hal, a két villával lefejtjük a bordás gerincről a húst és úgy esszük, kenyérel. Igaz, holmi burgonyás és egyébb kék meg hupikék pisztrángokat késel kel enni ☺.
Halvillát, halkést a büdös tengeri halak miatt találták ki. ☻
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :D
2013. okt. 8. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!