Réteslisztet mire lehet használni?
Figyelt kérdés
Véletlen azt vettem, de nem tudom mire lehet felhasználni. Sütit, tortát nem nagyon szoktam sütni, minden mást főzelék, sültek, levesek, stb, azt igen.
Tudom valamire használni vagy kuka?
2013. szept. 27. 12:57
1/2 anonim válasza:
Felhasználható gyúrt tészták, galuska, panírok, sütemények készítéséhez. Előfordul, hogy a legjobb eredményt a finomliszt és rétesliszt keverése adja. hasz. Receptek elkészítésekor érdemes meggyőződni róla milyen lisztben értendők a mennyiségek, mert a rétesliszt kevesebb vizet vesz fel. Érdemes a sima lisztel keverni ..
2/2 anonim válasza:
Piskótához tanultam, hogy kizárólag réteslisztből kavarjam, annak "tartása" van, kevésbé esik össze.
Egyébként szerintem ugyanúgy elhasználhatod akár palacsinta, nokedli, de még rántás kavarásához is, próbáld csak meg nyugodtan!
Majd max. ha mégsem vagy vele teljesen megelégedve, akkor részlegekben kavard hozzá a finomliszthez, amit legközelebb veszel! Pl. fél kg. finomliszthet hozzákavarsz kb. 20 dkg réteslisztet. Nem kell azt kidobni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!