Hogyan finomabb a Steak véresen vagy átsütve vagy ez teljesen személyfüggő?
Gasztrokultúra kérdése.
A hús igazi ízét véresen vagy medium-rare formában lehet a legjobban érezni. Csak ez a sok panelgasztrón nevelkedettnek "fúj" és nekik a cipőtalpkeménységűvé sütött, tönkretett marha az "igazi", mert azt szokták meg, azt rakta eléjük anyu.
Szerintema közepesen átsült (medium rare) steaknek van a legjobb íze.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, mert az érlelés valóban nagyon fontos. Otthon már rég kidobnánk, ha elkezdene a hús felső felülete zöldülni, vagy barnulni, de Angliában nem. Itt akkor szeretik a legjobban, és vaóban finomabb, marhásabb íze van. A kedvencem egy szelet RibEye steak, fűszervajjal forró teosiben oldalanként percig sütöd, és kész. Lédús, finom, laktató.
Ajánlom hogy próbáld ki a vérszopóburgert kecskesajttal.
Hozzávalók:-1 zsemle
-3 szelet paradicsom
-1 tubus mustár
-1kg vérszopó menyét hús
Ezt mint egy hurkaburgert kell összeállítani kedves kérdező,ha ezt kipróbálod többet nem akarsz majd mást enni.
teljesen személyfüggő.
én például egyáltalán nem szeretem. de egyszer megpróbáltam otthon a családnak félig átsütve adni, nem volt sikere. mehettem vissza a konyhába, hogy teljesen átsüssem.
ízlések és pofonok...
"Csak ez a sok panelgasztrón nevelkedettnek "fúj""
ez baromság. pl én nem bírok megenni semmilyen húst, ha nincs jól átsütve. valaki meg mindent véresen szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!