Lehet bajom, ha úgy eszem a tésztát, hogy nincs teljesen megsülve?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 14:55
2/5 A kérdező kommentje:
akkor nem tapad bele a beleimbe, avgy ilyenek? egyébként nem kelt tészta. viz+liszt+tojás+margarin+só.
2013. jún. 13. 14:58
3/5 anonim válasza:
Gyomrocskádban úgy 60 °C körüli a hőmérséklet, s jó tömény savakat is lelhetsz ott. A lebontása már lefelé menet elkezdődik, rá sem ismernél az ebédedre tíz perccel az utolsó falat után.
4/5 anonim válasza:
Ha ezeket az összetevőket egymás után nyersen bekanalazod, nagy bajod abból sem lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jún. 14. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!