Jók voltak a tojások?
Rakott krumplit készítek. Nem volt friss tojásunk, de a hűtőben találtam vagy 15-öt, de elég régiek lehettek már, kb 1-2 hónaposak. És sajna nem volt állandó a hőmérséklet a hűtőben, ma is pl véletlenül felcsavarva hagyta valamelyikünk, zúzmarás volt belülről.
A lényeg, elővettem a tojásokat. 3 eleve meg volt repedve/fagyva, azokat kidobtam. A többit vízbe tettem, 2 lebegett a felszínen, azokat is kidobtam. A többi félig lebegett (egyik végük a lábas alján maradt) vagy teljesen a lábas alján volt. Úgy tudom, azok még okésak, ha az ember hőkezeli őket.
Szóval megfőztem őket. Talán nem főztem elég ideig, a sárgájuk kicsit folyós marad belül. A szagukkal nem volt baj, bár talán nem volt az az igazi, friss tojás szaguk, de büdösek sem voltak. Talán csak azért éreztem, mert nem főttek meg teljesen...
Beletettem őket a rakott krumpliba. Most sül a sütőben. Így, főzve-sütve, hogy nem volt büdös és a sárgája is szép sárga volt, a fehérje fehér, lehet bajunk, ha eszünk belőle a férjemmel?
Köszi a válaszokat!
"lehet bajunk, ha eszünk belőle a férjemmel?"
A válasz erre vonatkozott.
De ha te jobban tudod, csak tudnám mi a retkes f#sznak tetted fel ezt a kérdést. Ennyire unatkozol?
SIT, nem fogok vitázni veled. Megerősítést vártam és talán megnyugtatást, hogy nem lesz bajunk, mivel hajlamos vagyok idegeskedni ilyesmin is. Te meg ha bővebb választ adtál volna, meg jelzed, hogy mégis mi a r...tkes f...szra vonatkozik a sokatmondó NEM-ed, akkor hálásabb lettem volna a válaszért.
2-esnek köszi! Ezt pl nem tudtam. Hogy ha megfőzve is összekeveredik a fehérje meg a sárgája, akkor az rossz. Kösz, ma is tanultam valamit.
Az oké, hogy megerősítést szerettél volna, de hogy a más válaszokat nem fogadod el, az ritka nevetséges. Olyan szinten vagy, mint valami 13 éves tinip|csa, aki rakosgatja ki magáról a pucsítós képeket, hogy "jajj de csúnya vagyok" és aki azt írja, hogy tényleg az a legszemetebb a világon...
Semmi bajotok nem lesz a tojástól, csak menjél már el innen a francba.
Uram Isten :) Te aztán nevetséges vagy. Ez az én kérdésem, ha bárki még normálisan válaszol, örülni fogok neki, így legyél kedves TE elmenni a francba. Elvégre ez az én kérdésem.
Az agyam eldobom... Remélem, akármi is tesz téged feszültté, megoldódik. Ha pedig én teszek feszültté... Ott az a kis iksz a jobb felső sarokban :). A viszont látásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!