Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fött tojások sátgáját kiemeljü...

Fött tojások sátgáját kiemeljük, villával összetörjük, és egy kanál tejföllel, kenőmájassal vagy szendvicskrémmel elkeverve visszatöltjük a tojásokba?

Figyelt kérdés

Ha spécik akarunk lenni, és van otthon olajbogyó, két gülü szemet is nyomhatunk a tojásokba. Pirítóssal is nagyon fínom, jobban csúszik, mint a síma főtt tojás a kérdöjel azért van hogy elfogatdja?

a tejföl helyett nemlehet valami mást használni ??pl majonézt vagy vmit?


2012. ápr. 28. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nyugodtan használhatsz hozzá majonézt, vagy vajjal, vöröshagymával, és egy kis mustárral kikevert kenőmájast is tölthetsz a tojásokba.
2012. ápr. 28. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Ha te a tejfölt nem akarod, persze lehet tetszés szerint bármivel, én azért egy icipici vajat is kavarnék hozzá, jó lesz az a majonézzal is. Ez mindig ízlés dolga! :))
2012. ápr. 28. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
tejföl helyett mehet a majonéz, valóban egy kis mustár, akár a kenőmájas is mehet bele. fűszerezni kell mindenképpen, hogy finom, pikáns legyen. a reszelt hagyma nagyon feldobja.a fél tojásfehérjékbe vissza lehet tölteni szépen, ha egy neylonzacsiba teszed (aminek egyik csücskét kivágod "V" alakban) a tojáskrémet. szép cakkos lesz, és uborkaszelettel, piros paprikacsíkkal, vagy félbevégott olajbogyóval, ahogy írtad , is lehet diszíteni.(pláne különleges a pirospaprikával töltött olivabogyó)
2012. ápr. 28. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
és hány tojáshoz mennyi krémet csináljak pontosan irjátok pls
2012. ápr. 28. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 28. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
hányan vagytok, milyen étvágyúak:)? tíz tojásból, már 20 fél töltött tojást lehet készíteni.
2012. ápr. 28. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

soha nem mértem, de a 10 tojás sárgája felvesz kb 20 deka kenőmájast. látod, hogy mennyire krémes, hogy szépen visszatölthető-e a tojásfehérjékbe.az állagától függően adagold a mustárt, majonézt. ne folyjon az a lényeg.

nincs dekára pontos recept, rá kell érezni.

És Te is képes vagy rá, ezt hidd, el, és akkor minden oké:))

2012. ápr. 28. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!