Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A pickwick tea egészséges?

A pickwick tea egészséges?

Figyelt kérdés
Vannak benne káros anyagok?

2013. aug. 13. 15:33
 1/6 anonim válasza:
96%
Manapság semmi sem egészséges
2013. aug. 13. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
ezekbe a teafilterekbe a leggányabb cuccokat teszik bele.inkább olyat igyál ami nincs filterbe.abba már csak azt teszik bele amit amúgy nem lehet eladni olyan rossz minőségű
2013. aug. 13. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem csak azt tűnt fel, hogy a pickwick-től mindig valami barna darabok úsznak a pohárban, meg tapadnak a falára, amíg gyógynövényeseket használok, azok meg színtiszta, átlátszó teát "produkálnak" barna izék nélkül. ebből ítélve én nem szeretem és nem tartom egészségesnek a pickwick-et, hiába márka
2013. aug. 13. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A pickwick (mint ahogy az összes, gyümölcsös, ízesített tea is) maradékból készül. A tealeveleket feldolgozzák, a jobb minőségű szálas teákat úgy is árulják, arról tudod hogy az ami. Viszont a filteres teákba mindenféle maradékot beletesznek, hogy úgy mondjam, többnyire "ami megmaradt". A zöld tea sem feltétlenül zöld tea, csak azért mert az van a dobozára írva (lásd pickwick). A filterekben pedig fluor van, az pedig káros a szervezetre. És aromákat is tesznek bele, hiszen önmagában nem ízes a tea. Tény, hogy változatos ízeket dobnak a piacra, de én nem lennék rendszeres fogyasztója. Lehet kapni külön, szárított gyümölcsökből kapható vegyes teakeverékeket. A gyógyteákról nem is beszélve.
2013. aug. 13. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem mindenben van karos anyag, felesleges ezzel.foglalkozni, kikerulhetetlen. En a teak kozul a Teahaz vadcseresznyet ajanlom, a haromszog filteres teakbol pedig a mango- barack es a citrom nagyon finom,talan lipton a markaja.
2013. aug. 13. 22:03
 6/6 Süle Dominik ***** válasza:
0%

Nem egéséges tele van cukorral

ha egéséges teát akkor lipton lemon vagy peach esetleg ilyen herbál teák (akár milyen tea kivéve a pickwicket az nem gyárt herbál teákat)

2014. márc. 4. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!