Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki van még így a paradicsommal?

Ki van még így a paradicsommal?

Figyelt kérdés
A paradicsomot nem eszem meg, de lecsót, ketchupot, paradicsommártást megeszem.
2013. aug. 3. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem jöhet bármilyen változatban, bármilyen mennyiségben!
2013. aug. 4. 07:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Képtelen vagyok bármit megenni ami paradicsomos : Akkora traumát kaptam az ovodában amikor megtömött ,drága Eti dada!!!!! paradicsomos káposztával ,hogy azóta sem hevertem ki : Gyomor mosás lett a vége :
2013. aug. 4. 08:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Én meg pont a lecsót és a paradicsommártást nem szeretem, a paradicsom és a ketchup azonban jöhet bármilyen mennyiségben.
2013. aug. 4. 10:08
 14/14 anonim ***** válasza:
A bolti paradicsomot én sem szeretem, alig van íze. Mesterségesen beérlelt. A nálunk vagy ismerősöknél termettet viszont imádom, össze sem lehet hasonlítani a fentiekkel. Ugyanígy vagyok a többi zöldséggel is, pl. a kertben termelt sárgarépa, még ha kisebb is, de sokkal intenzívebb az íze, mint a gusztusos boltinak, amiből többet kell a levesbe tenni.
2013. aug. 4. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!