Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paradicsomos káposztafőzeléket...

Paradicsomos káposztafőzeléket paradicsomlével vagy sűrített paradicsommal szoktad készíteni? És a cukrot mikor adjátok hozzá? Kb mennyit?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak azért nem paradicsomlével készítem, mert az nálam sohasem tudja megvárni, míg rákerül a sor, mindig megiszom csak úgy símán az üvegből. :)))


Komolyra, ha lével, akkor a rántást kevesebb vízzel engedem fel, és amikor már majdnem készre főtt a káposztával együtt, akkor ízesítem a cukorral.


Ha sűrített paradicsomból készül a mártás, az esetben a sűrítményt szoktam először hideg vízzel símára hígítani, és amikor a rántást felengedtem, akkor öntöm bele ezt. Utána már ugyanúgy megy, mint az előzőeknél írtam.

2013. ápr. 10. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Kb egy kilós káposztához elég egy 140 gr-os paradicsomsűrítmény. előbb félpuhára főzöm a káposztát, kis köménnyel, utána teszem bele a paradicsomkonzervet,mert a sav keményíti a zöldségeket, így csak a félpuha állapot után.

ha elvegyültek békében egymással, és összemelegedtek, a már puha káposztát berántom paprikás rántással.

a cukrot a paradicsom után teszem bele, és ízlelgetem, mert eléggé édesen szeretjük.

2013. ápr. 10. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!