Miért jó ez a Mekinek?
Szóval fél 11 ig reggelis kajákat árulnak.
Ezt aláírom.
Hogy azt csak addig lehet kapni.
DE! Miért nem tudnak kiadni normál kajákat is addig??
Mert így nagy hanggal verhetik a mellüket, hogy ők bizony az egészséges étkezésre buzdítanak mindenkit. Ez a célja a Mc'Reggelinek.
Tény, hogy nekik nem feltétlen éri meg, de ez az elfogadás és "életben maradás" egyik fő eszköze.
Énsem értem, engem is leugattak már emiatt, szóval ők sem tudtak rá választ adni. De eddigi életem során 1x kajáltam reggeli menüt, hát köszönöm szépen, el is ment tőle a kedvem.
Kiráz tőle a hideg:S:$
Hát....én még sosem kerültem Meki közelébe fél 11 előtt, mivel nálunk nem a városközpontban van, hanem szélén, egy forgalmas, nemzetközi út közelében, meg vannak körülötte áruházak si..nah mindegy...
szal kértem bigmacet mire közölte a nő h fél 11 után lesz, épp rossz hangulatban kapott el, beszóltam flegmán hogy ez már mekkora baromság, mire közölte, hogy ők 4 éve reggeliztető étterem, így ez így müködik, ha nem tetszik reklamáljak a központban....nhaa el is hajtottam ideges pillantások közepette....
Ma bevásárlás után, gondoltam megkóstolom csibeburgert, 10:22 kor értem oda, mondta a csajszi h még 5 perc...jó, azt megvártam a parkolóban...de tényleg most le sem esett, mert siettem volna hza, hogy tényleeeg, reggeli...
most akkor 22 kor sem adaht még rendes kaját??
és 32 kor már nem ad ki reggelit ha én akkor enném meg ??:SS meg lehet órám másképp jár...
nah mindegy.. elég logikátlna..
egészség nevéében árulnak több salátát, és ásványvizet ( bolti ár háromszorosáért), és nem csak salátaidőszakban, mégis van aki azt eszi, nem mást...
akkor reggel is ehetne reggelit ha akarna, nem mást...
volt, hogy meg akartam kostolni reggelit, csak tojástól 90 % ban öklendezek..akkor ne is tegyem???:S
de örülök h csak nem csak én vagyok ,, kiakadva"
Duplán is jó!
Egyrészt amíg nincs akkora forgalom ugyebár reggel addig nem kell bekapcsolni a nagy villanysutőket amikkel a hust sutik a szenyákba és az elektromos fritőzőket se amivel a krumplit sütik szóval elsősorban energiatakarékosság!
Másodsorban éhesebb ember többet kajál!
Ha reggel nem tudsz enni majd visszamégy este és többet fogsz venni!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!