Miért jó ez a Mekinek?
Szóval fél 11 ig reggelis kajákat árulnak.
Ezt aláírom.
Hogy azt csak addig lehet kapni.
DE! Miért nem tudnak kiadni normál kajákat is addig??
"most akkor 22 kor sem adaht még rendes kaját??
és 32 kor már nem ad ki reggelit ha én akkor enném meg ??:SS meg lehet órám másképp jár..."
Erről nem a pultos tehet, ő tényleg nem tudja beütni 30 előtt a többi kaját. Így van megcsinálva a rendszer. 30 után pedig a reggelit nem tudja. Kötözködni persze lehet, hogy de Amerikában már elmúlt fél 11, meg nekem máshogy jár az órám, de tudtommal a hivatalos GMT+1-et nézik itthon.
Am én szeretem a Mc reggelit, néha direkt azért megyek le korábban, de felőlem aztán adhatnának rendes kaját is, nem zavarna a dolog :D Gondolom azért nem adnak, mert a reggeli lefoglalja a sütőkapacitást, vagy vmi ilyesmi, nem tudnának egyszerre annyifélét készíteni.
"Egyrészt amíg nincs akkora forgalom ugyebár reggel addig nem kell bekapcsolni a nagy villanysutőket amikkel a hust sutik a szenyákba és az elektromos fritőzőket se amivel a krumplit sütik szóval elsősorban energiatakarékosság!"
Már bocs, de ez hülyeség mert van olyan reggeli szendvics amibe rendes hús van, krumplit pedig reggel is lehet kapni.
Nincs igazán nagy konkurencia idehaza, ezért megteheti. Sok választásod nincs, akit már hozzászoktattak az ottani kajákhoz, később is meg fogja enni.
Én ha úgy vagyok, inkább elmegyek a bisztróba és veszek egy hotdogot vagy melegszendvicset. Reggel 5től este 6ig bármikor adnak. :D
Utolsó lehetnél kevésbbé cinikus, mert tényleg nem lehetnek okosak, én se azért kérdezem....büszkéknk vagyunk rád h te az avgy :) ha nekem is egengedzs egy kis cinizmust :)
De éjjel miét nem adnak fagyit ?? :O
plusz: kedves porfészek városombnan nyitva se tartanak 22 után, mcdrive se
Egy héten 2x nem adnak fagyit éjjel, mert ki kell takaritani a fagyigépet, amire még egy külön ember van, aki 8 órán át azt sikálja éjszaka...
Hát ezért...micsoda titkok mi?:D
Üdv:Okoska:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!