Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért jó ez a Mekinek?

Miért jó ez a Mekinek?

Figyelt kérdés

Szóval fél 11 ig reggelis kajákat árulnak.

Ezt aláírom.

Hogy azt csak addig lehet kapni.

DE! Miért nem tudnak kiadni normál kajákat is addig??

2009. okt. 24. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"most akkor 22 kor sem adaht még rendes kaját??

és 32 kor már nem ad ki reggelit ha én akkor enném meg ??:SS meg lehet órám másképp jár..."

Erről nem a pultos tehet, ő tényleg nem tudja beütni 30 előtt a többi kaját. Így van megcsinálva a rendszer. 30 után pedig a reggelit nem tudja. Kötözködni persze lehet, hogy de Amerikában már elmúlt fél 11, meg nekem máshogy jár az órám, de tudtommal a hivatalos GMT+1-et nézik itthon.

Am én szeretem a Mc reggelit, néha direkt azért megyek le korábban, de felőlem aztán adhatnának rendes kaját is, nem zavarna a dolog :D Gondolom azért nem adnak, mert a reggeli lefoglalja a sütőkapacitást, vagy vmi ilyesmi, nem tudnának egyszerre annyifélét készíteni.

2009. okt. 24. 17:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egyrészt amíg nincs akkora forgalom ugyebár reggel addig nem kell bekapcsolni a nagy villanysutőket amikkel a hust sutik a szenyákba és az elektromos fritőzőket se amivel a krumplit sütik szóval elsősorban energiatakarékosság!"

Már bocs, de ez hülyeség mert van olyan reggeli szendvics amibe rendes hús van, krumplit pedig reggel is lehet kapni.

2009. okt. 24. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Nincs igazán nagy konkurencia idehaza, ezért megteheti. Sok választásod nincs, akit már hozzászoktattak az ottani kajákhoz, később is meg fogja enni.

Én ha úgy vagyok, inkább elmegyek a bisztróba és veszek egy hotdogot vagy melegszendvicset. Reggel 5től este 6ig bármikor adnak. :D

2009. okt. 24. 19:38
 14/18 anonim válasza:
62%
Annyira bírom a sok okos vásárlót!! Azért csak 10:30 UTÁN és addig nem, mert a sütőt(toastert), ill. a grillt át kell állítani, h mindig azt edd, amit szeretsz, űgy ahogy szereted. Valaki meg csak a reggeli miatt jár mekibe...
2010. márc. 24. 13:26
 15/18 A kérdező kommentje:

Utolsó lehetnél kevésbbé cinikus, mert tényleg nem lehetnek okosak, én se azért kérdezem....büszkéknk vagyunk rád h te az avgy :) ha nekem is egengedzs egy kis cinizmust :)

De éjjel miét nem adnak fagyit ?? :O

plusz: kedves porfészek városombnan nyitva se tartanak 22 után, mcdrive se

2010. márc. 27. 09:32
 16/18 anonim válasza:

Egy héten 2x nem adnak fagyit éjjel, mert ki kell takaritani a fagyigépet, amire még egy külön ember van, aki 8 órán át azt sikálja éjszaka...

Hát ezért...micsoda titkok mi?:D

Üdv:Okoska:)

2010. ápr. 1. 11:44
 17/18 anonim válasza:
nem tudom észrevdttétek e de a mekregeli a tegnapi maradékból van...amit tegnap nem tudtak eladni aból is profitot csinálnak
2011. febr. 26. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, meg a maradékból. Nem tudom észrevetted-e, de pont a meki az, ahol nem fogsz tegnapit meg maradékot enni. Mindenen rajta van, hogy meddig eladható, mondjuk egy néhány órás intervallum utána kuka. Nem úgy, mint a kis büvében, ahol lehet egy hete ott szottyad a hamburger zöldség, amit beletesznek a hamburgeredbe. Dolgoztam olyan kajázóban, amit annyival jobban szeretnek, mint a mekit, és hát köszi, de nem biztos, hogy háromnapos uborkát szívesebben látom a kajámban, mint a mekis mű, de legalább friss dolgokat.
2011. febr. 27. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!