Mennyi valóságalapja van ennek? (részletesen lejjebb)
Figyelt kérdés
Nagyszüleim és a szüleim is úgy tartják, hogy menstruáció alatt se savanyút se befőttet és semmilyen tartósítószeres dolgot nem szabad elrakni, mert megromlik. Ez csak babona, vagy tényleg így van? És ha igaz, akkor miért?2013. júl. 30. 14:51
1/7 anonim válasza:
Ha csak egy kicsit is elgondolkozol...: Mégis hogy a fenébe befolyásolná a menstruációd a befőttek szavatosságát??? :D :D
2/7 anonim válasza:
Most akkor el b@ 15 barack lekvárt . pont meg volt amikor elraktam : francba :
Meggy lekvárral nem tudom mi lesz mert előtte való nap szeretkeztünk :
3/7 anonim válasza:
Babona. Régen (mmint évszázadokkal ezelőtt) tisztátalannak tartották a menstruáló nőket, ezért nem csinálhattak egy csomó mindent?
Honnan tudná a gyümölcs, hogy te éppen menstruálsz? Bekukkant a bugyidba?
5/7 anonim válasza:
Okosak voltak nagyanyáink: olyankor nem kell ilyen nagy munkába fogni, mert nem esik jól :)
6/7 anonim válasza:
Valamikor én is elkezdtem röhögni az anyósomon, hogy ez hülyeség!
Az uborka mégsem hallgatott rám! :)))
7/7 anonim válasza:
régen olyankor templomba sem mehettek
ugyan már, hülyeség
hogyan befolyásolnák a hormonjaid a befőttet? ha erre ad valaki tudományosan bizonyított magyarázatot, én elhiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!