A teletál ételfutártól aki szokott rendelni leírná részletesen a megrendeléstől az ebéd elfogysztásáig hogy zajlik a dolog?
Én évekig tőlük rendeltem az ebédet és vacsorákat...
Nagyon finoman főznek, elég nagy adagokat adnak, elégedett volt az egész családom a minőséggel is, mennyiséggel is.
De sajnos egyre drágább lett, ezért átváltottam az Interfood-ra. (Ez ugyanolyan finom, ugyanolyan nagyok az adagok, abszolút házikonyha, és jóval olcsóbb, itt nem kell Laci bácsi "márkáját" megfizetni.)
1.) Regisztrálsz a Teletál weboldalán
2.) Megrendeled a kiválasztott ételeket
3.) Amikor kihozza az ebédfutár, akkor kell kifizetned (ha egész hétre adtál le megrendelést, akkor az első napon fizeted ki az egész heti rendelésed)
4.) Otthon kell lennie valakinek a délelőtti órákban, aki átveszi az ennivalót!
Igazából mindegyik ebédfutárnál ugyanígy zajlik a megrendelés.
Én is tőlük rendelek, azzal a különbséggel, hogy én az interneten regisztráltam, ott választom ki a kaját és ott fizetem ki bankkártyával, így mikor jön az ebédes ember, akkor csak át kell vennem és kész. Meg mikor eszembe jut, akkor felmegyek a netre és rendelek ezt-azt, szerintem úgy jobb. Annyi, hogy napi minimum 350 forintnyit kell rendelni.
Szerintem nagyon jó a kaja, nekem rossz még nem volt, egyszer volt a hús kicsit sótlan, de meg lehet sózni, inkább, mint sós legyen, azt kiszedni már nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!