Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha tepsiben készítek padlizsán...

Ha tepsiben készítek padlizsánt, megsüssem előtte egy kicsit olajon vagy vajon?

Figyelt kérdés

Tepsis paradicsomos-mozzarellás padlizsánt szeretnék készíteni. A legutóbb mikor padlizsánt sütöttem a sütőben kissé száraznak ítéltem. Ha előbb megsütöm egy kicsit serpenyőben, jobb lesz az állaga? Vagy itt majd a sajt és a paradicsom leve felpuhítja?


Tapasztalatokat várnék, ki hogy gondolja, hogy szokta:)


2013. júl. 26. 09:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen süsd meg előtte kicsit serpenyőben : Mindig így csinálom.
2013. júl. 26. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezúttal én is így fogom :)
2013. júl. 26. 11:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!