Ha tepsiben készítek padlizsánt, megsüssem előtte egy kicsit olajon vagy vajon?
Figyelt kérdés
Tepsis paradicsomos-mozzarellás padlizsánt szeretnék készíteni. A legutóbb mikor padlizsánt sütöttem a sütőben kissé száraznak ítéltem. Ha előbb megsütöm egy kicsit serpenyőben, jobb lesz az állaga? Vagy itt majd a sajt és a paradicsom leve felpuhítja?
Tapasztalatokat várnék, ki hogy gondolja, hogy szokta:)
2013. júl. 26. 09:11
1/2 anonim válasza:
Igen süsd meg előtte kicsit serpenyőben : Mindig így csinálom.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezúttal én is így fogom :)
2013. júl. 26. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!