3/8 anonim válasza:
a fondant folyékony a marcipán meg nyújtható.
4/8 anonim válasza:
A fondant cukorból készül, a marcipán mandulából és cukorból.
5/8 anonim válasza:
a fondant porcukor, liszt és keményítő, semmi különös ízre, csak borzasztó édes, de ennyi. a marcipán (ha nem spórolnak ki belőle mindent, ahogy manapság többnyire mindenütt). akkor túlnyomórészt darált pirított mandula és cukor. annak isteni íze van :)
7/8 anonim válasza:
Annak a tortabevonónak, amit itthon fondantnak hívnak, tulképp nyújtható cukormassza a neve. Egyfajta marcipánhelyettesítő massza.
A marcipán más :) Annak jellegzetes alkotóeleme a mandula, míg a fondantban csak porcukor van (persze egyéb összetevők mellett).
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!