Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell kalóriát számolni?

Hogyan kell kalóriát számolni?

Figyelt kérdés
Magamra főzök és kiszeretném számolni a kész ételek kalóriáját. A hozzávalókat meg kell mérnem és az alapján kiszámolni az egyes dolgok kalóriáját majd összeadni?

2013. júl. 3. 22:39
 1/5 anonim válasza:
Lényegében igen. De itt egy oldal, ide beírod az új étel felvételéhez és kiszámolja neked :)
2013. júl. 3. 22:47
 2/5 anonim válasza:
Bocsi csak az oldal maradt le: kaloriabazis.hu :)
2013. júl. 3. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Kaloriabazist ajánlom én is! Nagy segítség nekem, meglepő, hogy mennyi kalóriát megeszünk, mikor elégedettek vagyunk, hogy ma jókat ettünk. Kilenc kilónál tartok, sok van még hátra, de még eddig sem jutottam volna el az oldal nélkül.
2013. júl. 3. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:

szénhidrát 4kcal/g

fehérje 4kcal/g

zsír 9kcal/g

alkohol 7kcal/g

az első hármat jó, ha megjegyzed. letöltesz egy kalóriatáblázatot(makrókkal együtt) és ha nem vagy internetközelben, hogy vezesd a kalóriabázist, egy lapon is levezetheted a beviteled :)

2013. júl. 3. 23:37
 5/5 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! :)
2013. júl. 4. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!