Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért annyira jó a házitej?

Miért annyira jó a házitej?

Figyelt kérdés
Anyám az elmult x évben állandoan házitejet vesz, felforralja, és azt isszuk.. rendesen tehénszaga van:D nem lenne jobb mondjuk a bolti? nem lehet hogy az normálisabban van "hőkezelve" v nemtom?
2013. jún. 18. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A bolti tej nincs tejporból.
2013. jún. 20. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
A bolti túró rudira, ráírták, hogy miből készül, és oda van írva a tejpor is. Azt írnak rá amit akarnak. Nem hinném, hogy látott tehenet a bolti tej.
2013. jún. 20. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen,a túró rudiban van,oké.

De kérlek higgy nekem, pontosan tisztában vagyok a fogyasztói tejek gyártási technológiájával,és pontosan ezek a tévhitek azok amiktől évek óta csökken a tejfogyasztás hazánkban.

2013. jún. 20. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:
A házi tej, túró rudi, akkor is sokkal jobb. Bolti túró rudit, nem is tudom mikor ettem utoljára, mikor még nem gyártottak itt rudit. Nem messze innen van egy tanya, onnan hozzák.
2013. jún. 20. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Azt nem vitatom,a házi tej biztos,hogy finomabb.

De a bolti sem mesterséges :)

2013. jún. 20. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!