Romlott házitej? Kefír? Aludt tej?
A hűtőben egy hete áll körülbelül zárható edényben kb. fél liter házi tej, melyet felforraltunk, mikor haza hoztuk, majd hagytuk kihűlni és behűtöttük.
Na most. Én ebben kb.20 perce elhatároztam, hogy tejet iszok és lekváros kenyeret eszek.
Viszont a tej olyan szagú lett, mint a kefír és ízre is olyan.
Most ettől lehet bajom? Vagy ez aludt tej? Kefír?
Köszi a válaszokat!
Kösz! Mindenkinek dobtam egy zöld pacsit!
Még nincs tünet gyomor tájékon...
Fél liter tejből sem túró sem sajt nem lesz. elobbihez 5-6 liter, míg a sajthoz 10 liter körül kell egy kiló késztermékhez.
ha még nem ittad meg,tedd meleg helyre, és finom aludtttej lesz belőle. ha van egy kis tejföl/kefír/joghurt otthon, egy kiskanálnyit tegyél bele, így be is oltod, és még jobb lesz, mint simán az aludtttej.
Utolsó!
Köszönöm a választ!
Már megittam. :D
De, előfordulhat,hogy lesz még szerencsém ilyen esethez.
Észben tartom a tanácsod és ki fogom próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!