Hány napig áll el a halászlé, honnan tudom ha már romlott?
Figyelt kérdés
Kaptam, de nem tudom mikor főzték, és nincs is lehetőségem megkérdezni. Tehát teljesen tanácstalan vagyok, meddig ehetem még. A benne levő halnak lesz előbb baja, azon érződik hamarabb ha romlott, vagy a lén, és hogyan, savanyú, vagy milyen ízű olyankor?2012. dec. 27. 23:52
1/6 anonim válasza:
Melegitsd forrásig. Ha nem habzik, és az ize is jó, semmi baja. Ha savanykás, vagy zavaros, ne edd meg.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. dec. 28. 09:10
3/6 anonim válasza:
Ha romlott, akkor melegítés hatására nem forrni kezd, hanem úgy bugyogni, mint pl. a baracklekvárt amikor főzöd, vagy amikor a tejet forralod és az inkább összemegy, de felforrni nem fog.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is.
2012. dec. 28. 15:37
5/6 anonim válasza:
Ha fagyasztott állapotban kaptad,és úgy is tetted a fagyasztóba akkor még jó.Kezd el melegíteni,és a szaglás alapján is dönthetsz.Mindenképpen kóstold meg,és ha savanyú íze van,akkor dobd ki az egészet!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, de nem volt fagyasztva, azért is érdeklődtem. A fagyasztott ételektől nem tartok, viszont hűtőben levők megromlási idejében nem vagyok jártas, mert nem igazán szoktak sokáig megmaradni nálunk az ételek. Vagy elfogynak hamar, vagy mennek a fagyóba.
2012. dec. 30. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!