Mitől romlott meg a halászlé?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltam meg a halászlét,lett kilenc nagy dobozzal, amiket kihülés után le is fagyasztottam 7-et,de kettőt nem,azokat később a hűtőbe tettem.Ma azonban ahogy ettem volna,azt vettem észre,hogy a dobozok felpüffedtek,a halászlé meg erősen megsavanyodott.A fagyasztottaknak azonban nincs semmi szaga,azok megmenekültek a romlástól.A konyhában viszont nagyon meleg volt.2012. dec. 25. 15:23
1/4 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem szokott megposhadni, megbuggyanni, de csak ez lehet az oka.
2/4 anonim válasza:
1. Ezek szerint mégsem sikerült nekik teljesen kihűlniük, és úgy zártad le és raktad a hűtőbe.
2. Az is lehet, hogy ha nem nyitottál rá ablakot, hogy mielőbb kihűljön, akkor azért poshadt fel.
A hal nagyon érzékeny, nagyon gyorsan képpes romlani.
3/4 anonim válasza:
Ha savanyú szaga volt, akkor gyanítom, tésztával főzted, és későn került be a hűtőbe :S.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem,én egyáltalán nem használok tésztát,és halászlésűrítményt,kockát sem.Valószínűleg ott szúrtam el,hogy amikor megfőtt nem vittem ki azonnal a hidegre,hogy kihüljön.
2012. dec. 26. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!