Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Banánturmix miből álljon?

Banánturmix miből álljon?

Figyelt kérdés
Hi szeretnék naponta 1et benyelni, csak nemtom mit rakjak bele , és mennyit valaki pls segitsen, és hogy mennyi kaloria van benne . köszike
2009. okt. 10. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Banán, tej, méz, esetleg vaniliás cukor, és először kevesebb tejet önts hozzá, és majd látod, hogy mennyire sűrű. És elég sok kalória, már maga a banán is az.
2009. okt. 10. 19:20
 2/8 anonim válasza:
1 banán, 2,5 dl tej, 1 adag vaníliás cukor. 272 kCal
2009. okt. 10. 19:22
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. okt. 10. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Én egy nyers tojássárgáját is bele szoktam ütni, jó vaníliás íze és habos, sima állaga lesz tőle
2009. okt. 10. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem simán banán+cukor+ tej az igazi
2009. okt. 10. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Kakaóval is össze lehet turmixolni. Külön megcsinálom a kakaót mézzel és tejjel, vagy tej helyett bármilyen tejhelyettesítővel (szója, zab, rizsital), és ezt a löttyöt turmixolom össze a banánnal.
2009. okt. 10. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
banán, tej, cukor, egy kis citromlé (ettől lesz igazán finom szerintem) :)
2009. okt. 10. 21:54
 8/8 anonim válasza:
Porból vagy szörpből senki nem készíti? Régen lehetett kapni banánszörpöt és az abból készült volt nekem a legfinomabb! Csak sajnos most nem tudok ilyenről sehol sem már vagy 10 éve! :-(
2010. jan. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!