Darás tésztába hogy csináljátok hogy a dara ne álljon össze? Sosem sikerül.
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 10:19
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én enyhe lángon,kevergetve főzöm!És előtte "rendesen" megpirítom,majd forró vizet öntök rá kb. kétszeres mennyiséget.
Lefedem,forr egyet ,és jön a kavargatás!:)
2/9 anonim válasza:
Ha felöntöm vízzel, jó megkeverem és fedő alatt még puhul takarékon. Közbe megkeverem.
3/9 A kérdező kommentje:
na szóval kevergetni addig amíg pörgős nem lesz?
holnap főzöm remélem jó lesz
köszi nektek
2011. júl. 27. 11:27
5/9 anonim válasza:
Ha felöntöd vízzel, tegyél rá fedőt és vedd le a lángot, mert a párában puhul meg.
6/9 A kérdező kommentje:
először így csináltam lefedtem jól felforraltam 1-2 kevertem aztán egyben maradt mint valami ro.hadt kemény darakása
2011. júl. 27. 11:43
7/9 anonim válasza:
Természetesen szét kell kevergetned!
8/9 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért, de te hogy csinálod, hogy összeáll??? Imádom, ha nagy "gombócok" vannak benne, de nekem mindig szétesik...
9/9 A kérdező kommentje:
na utolsó.
szóval 3pohár darát cs.esztem el de ma végre SIKERÜLT!na úgy rontottam el hogy 1pohár víz 2pohár forró víz na és kész a kemény trutyi. ráadásul frankó tefálos edény órákig tartja a meleget.
most úgy sikerült hogy 1poh.dara fél poh. hideg víz edény lefed és már a lángra sem tettem vissza úgyis forró az alja
köszi mindenkinek,nyomtam zöld kezet.
2011. aug. 1. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!