Gyakorlott ivók! Ti hogyan csináljátok hogy nem rúgtok be nagyon?
Figyelt kérdés
Nem tudtam hová írjam ki,és itt vannak a legtöbben:)Szóval aki gyakran iszik,akik gyakorlottak ők hogyan csinálják hogy nem rúgnak be nagyon,de sokat isznak?Én igazából nem is akarok sokat inni,csak annyit hogy jó legyen a kedvem,de nem tudom hogy hol az a határ,ami már túl sok.2011. aug. 30. 22:16
1/14 anonim válasza:
előtte eszek, egyfélét iszom és általában bort vagy sört.
Akkor másnapos se vagyok ha nagyon sokat iszok meg belőlük.
A rövidek veszélyesek, mert nem érzed mikor üt be és te csak iszod és iszod és ott a baj.
21F
2/14 anonim válasza:
Nem gyakorlat kérdése. Én sajnos nagyon jól bírom, így kétszer annyiba kerül berúgnom, mint egy átlagos embernek. :(
3/14 twinky válasza:
Jarj egyetemre, ott megtanitanak inni.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Úgy hogy ők alkoholisták.Próbáld ki a határaidat.
6/14 anonim válasza:
Igyál elötte pinaszaftot
befog válni
7/14 anonim válasza:
Szokni kell. De ha egyszer sikerül, olyan mint a biciklizés. :-)
8/14 anonim válasza:
Ellőtte 2-3liter ecet és meg se érzed ;) Magdi anyus voltam.
9/14 anonim válasza:
Úgy, hogy minél többször iszol, annál inkább megszokja a szervezeted. Viszont annál jobban tönkre megy a májad is.
Eredmény: K.rva drága dolog egy májzsugort összeszedni!
:-D Pedro
10/14 anonim válasza:
Nő létemre túl jól bírom a piát, sokszor csak a vigyorgásig jutok, de hamar kimegy belőlem...De egyet mindig betartok, eszek előtte. Nem azért, h kevésbé hasson a pia, de így nem marja a gyomrom. Egyébként pedig egy tanáromat idézve: "Gyerekek, a piát csak tisztán, nem keverve."
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!