Hogyan csináljátok meg krémesre a Dr. Oetker Choco-Chocot?
Figyelt kérdés
Már elég régóta iszok ilyet, de még sohasem lett krémes. Vagy az csak kamu?:) Kb. 2 dl tejhez öntöm...2011. márc. 1. 18:04
1/7 anonim válasza:
Nekem se lesz soha krémes. Szerintem azt csak úgy írják..
Max úgy lehetne, hogy tejszínt raksz bele.
2/7 anonim válasza:
Nem kamu. Most hirtelen nem tudom megsaccolni, én mennyi tejjel csinálom, de próbáld lassabban adagolni hozzá a port és legyen a tej jóóó meleg, majdnem forró.
3/7 anonim válasza:
kevés, max 1-1.5 dl forró tejhez öntöm, csomómentesen elkeverem (ekkor még nem krémes), aztán beteszem még kb 30 sec-re a mikróba. uána krémes és forró
4/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam úgy, ahogy a 2. írta, de nekem nem lett krémes. :S Holnap kipróbálom 18:32 módszerét.
2011. márc. 1. 20:54
5/7 anonim válasza:
Világosan rá van írva a csomagolásra, hogy ügyeljünk a hőfokra, és a tej mennyiségére. Valószínűleg nem olvastad el egyszer sem. 125 ml forró, de nem lobogó tejet ír. Ha hígabbra szereted, akkor 150 ml-vel csináld. Két decivel jóhogy nem lesz krémes...
7/7 A kérdező kommentje:
Ja igen bevált, köszi. :) Nagyon finom... AZért nem írtam, mert csak ma frissítettem fel a készleteimet és próbáltam ki. :)
2011. márc. 4. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!