Mennyi kenyeret eszel meg hetente?
Igen! én azt eszem meg, ami az ebéd. Nálunk mindenki megeszi, amit kap. Csak nem szed kétszer abból amit kevésbé kedvel. Mi így tanultuk. Hogy nem szabad válogatni. És mi is így tanítottuk a gyerekeknek. Persze, ha szülinapja van, akkor megkérdem, mit enne. De mindenkinek ennie kell mindent. Olyan étel nincs, amit nem eszem meg, esetleg az egzotikus, ismeretlen, amitől esetleg undorodnék. Ilyen csigákat nem főzök, nem biztos, hogy azt meg tudnám enni.
Nem akarlak megsérteni, egyáltalán. Csak nekem ismeretlen ez. Hogy csak azt eszed,amit szeretsz.És a menzán? Napköziben, üzemi étkezdében?Szervezett úton? felét visszaviszed? vagy mit ettél
23:36: nem is tudtam, hogy ennyire különlegsen étkezem, tudom, hogy válóatós vagyok, de kiskoromban is az voltam.
23:38: jaj kóstoltam én fehér, graham, félbarna, ilyen magos-olyan magos kenyeret, de nem jött be. Igazából nincs is mihez egyem.
23:43: én is azt eszem ami az ebéd :D de az ebéd az amit szeretek. :) Különben igazad van, túl finnyás vagyok... Én viszont mindent kipróbálok, a rákot/csigát is megeszem a olyan helyen járok, de a gyorsfagyasztottat nem szeretem. Disznót is ettem kb. 9-10 éves koromig, de most nem tudnám megenni, annyira undorodom tőle.
Menzán meg ilyen helyeken sosem ettem, mindig magamnak vettem vmi mást. Pl. banketten sem ettem a kajából, mert nem tetszett az étterem és a menü sem.
Köszönöm, hogy elmagyaráztad. Értem. Apám még süti után is kér egy kis kenyeret, elege van az édes meg flancos ízekből, ezzel akarja helyreállítani az íz-érzését.
Téged nagyon önállónak neveltek!
azért néha megpróbálhatnád megkóstolni ami nem tetszik, hátha mégis. Pl. a banketten. Én olvastam egyszer egy könyvet Indiáról, és hogy akkor jó, (akkor nem vagyunk túletetve) ha egy kis só nélkül főtt rizst is tudunk élvezni. És azóta ez annyiszor eszembe jut, és úgy örülök, mikor az egyszerű ételeket tudom értékelni.De főzök persze konyhaművészeti remekeket is közben.
Mégis! Egyszer, ha filozófikus hangulatod támad, átgondolhatnád az ételhez fűződő viszonyodat (A válogatás részt)
Európában a kenyér Jézus teste.
sziasztok! hát én heti 0 szelet kenyeret eszem. sajnos. én tényleg lisztérzékeny vagyok :)
ha egy dzsin elfújná a gondom, minden nap ennék kenyeret. valószínű jó sokáig csak kenyeret kenyérrel :)
imádom a frissen sült kenyér illatát és az ízére is emlékszem halál pontosan, pedig majd 20 éve nem ettem...
egyébként szerintem az az egészséges, ha változatosan étkezik az ember és szerintem több rostot ehetnénk mi magyarok, zöldségekben.
Semennyit :) nem eszek kenyeret évek óta, zsemlét eszek kb. heti 2-3 darabot.
L,19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!