Mennyi kenyeret eszel meg hetente?
Figyelt kérdés
Tényleg kenyér mániások a magyarok?? Kíváncsi vagyok nagyon! És kb. mihez szoktál enni a szedvicsen kívül?2009. okt. 9. 16:25
1/26 anonim válasza:
Én eddig még egy szeletet sem ettem. Nem azért mert diétázok, hanem mert nem ettem olyasmit.
Hogy mihez szoktam enni szendvicsen kívül? Pörkölthöz, gulyásleveshez, krumplifőzelékhez-, babfőzelékhez fasírttal, sült húshoz, sült szalonnához. Kb. ennyi jut eszembe hirtelen :)
2/26 anonim válasza:
Én kiflis meg zsemlés vagyok. Talán hetente két szeletet ha eszek...Báár...ha friss a kenyér, tehát még meleg, meg jó puha akkor abbol bármennyi jöhet :D :D
4/26 anonim válasza:
Semennyit. Szendvicset nem eszek. Olyan kajához meg amihez lehetne enni vagy nem eszek kenyeret vagy nem szeretem azt a kaját. De úgy 3 havonta ha eszek is akkor is frissen, melegen, ropogósan.
5/26 A kérdező kommentje:
Na akkor nem vagyok egyedül. Nagyon nem szeretem a kenyeret, az ízét sem meg semmit... Ropogós, meleg kenyeret pedig még nem ettem, de szerintem az sem ízlene. Nekem furcsa, hogy egyesek a leveshez is kenyeret esznek.
2009. okt. 9. 16:59
6/26 anonim válasza:
Kérdező: a leves és a kenyérhez. Ahány ház annyi szokás. Mit eszel mondjuk a halászléhez?
7/26 anonim válasza:
én nagyon szeretem a kenyeret, de csak ritkán eszek:)
8/26 anonim válasza:
Nálunk mindenki mindent kenyérrel eszik. A tésztát, húsokat, levest, főzeléket, gyümölcsöket is kenyérrel. Én vagyok a kivétel. Csak a friss meleg kenyeret eszem meg. Azt is csak szendvicsként.
9/26 A kérdező kommentje:
Halászlét még nem ettem.
Utolsó: Komolyan, a gyümölcsöt kenyérrel eszik?? Ilyet még sosem hallottam!!
És csak zsömlét eszem, azt is csak a McDonalds-ben. De kenyeret sosem.
2009. okt. 9. 17:13
10/26 anonim válasza:
Próbáld ki a friss puha vajaskenyeret szőlővel, körtével vagy dinnyével én nagyon szeretem. Ezeket még a nagypapámtól tanultam el. Szerintem régen sokkal több kenyeret ettek és aki fizikai munkát végez még ma is sok kenyeret eszik szerintem. Én már szendvicsen kívül máshoz nem eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!