Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi kenyeret eszel meg...

Mennyi kenyeret eszel meg hetente?

Figyelt kérdés
Tényleg kenyér mániások a magyarok?? Kíváncsi vagyok nagyon! És kb. mihez szoktál enni a szedvicsen kívül?
2009. okt. 9. 16:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Én eddig még egy szeletet sem ettem. Nem azért mert diétázok, hanem mert nem ettem olyasmit.

Hogy mihez szoktam enni szendvicsen kívül? Pörkölthöz, gulyásleveshez, krumplifőzelékhez-, babfőzelékhez fasírttal, sült húshoz, sült szalonnához. Kb. ennyi jut eszembe hirtelen :)

2009. okt. 9. 16:36
 2/26 anonim ***** válasza:
Én kiflis meg zsemlés vagyok. Talán hetente két szeletet ha eszek...Báár...ha friss a kenyér, tehát még meleg, meg jó puha akkor abbol bármennyi jöhet :D :D
2009. okt. 9. 16:40
 3/26 anonim ***** válasza:
Kb. 2-3 szeletet hetente.
2009. okt. 9. 16:40
 4/26 anonim ***** válasza:
Semennyit. Szendvicset nem eszek. Olyan kajához meg amihez lehetne enni vagy nem eszek kenyeret vagy nem szeretem azt a kaját. De úgy 3 havonta ha eszek is akkor is frissen, melegen, ropogósan.
2009. okt. 9. 16:46
 5/26 A kérdező kommentje:
Na akkor nem vagyok egyedül. Nagyon nem szeretem a kenyeret, az ízét sem meg semmit... Ropogós, meleg kenyeret pedig még nem ettem, de szerintem az sem ízlene. Nekem furcsa, hogy egyesek a leveshez is kenyeret esznek.
2009. okt. 9. 16:59
 6/26 anonim ***** válasza:
Kérdező: a leves és a kenyérhez. Ahány ház annyi szokás. Mit eszel mondjuk a halászléhez?
2009. okt. 9. 17:04
 7/26 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem a kenyeret, de csak ritkán eszek:)
2009. okt. 9. 17:08
 8/26 anonim válasza:
Nálunk mindenki mindent kenyérrel eszik. A tésztát, húsokat, levest, főzeléket, gyümölcsöket is kenyérrel. Én vagyok a kivétel. Csak a friss meleg kenyeret eszem meg. Azt is csak szendvicsként.
2009. okt. 9. 17:08
 9/26 A kérdező kommentje:

Halászlét még nem ettem.

Utolsó: Komolyan, a gyümölcsöt kenyérrel eszik?? Ilyet még sosem hallottam!!

És csak zsömlét eszem, azt is csak a McDonalds-ben. De kenyeret sosem.

2009. okt. 9. 17:13
 10/26 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a friss puha vajaskenyeret szőlővel, körtével vagy dinnyével én nagyon szeretem. Ezeket még a nagypapámtól tanultam el. Szerintem régen sokkal több kenyeret ettek és aki fizikai munkát végez még ma is sok kenyeret eszik szerintem. Én már szendvicsen kívül máshoz nem eszem.
2009. okt. 9. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!