A menza kaját miért csinálják mosléknak? Nincs pénz kevésbé disznóknak való kaját adni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 19:56
11/12 anonim válasza:
Vegyünk pl. egy alapanyagot: zöldbab. Ki van adva, h abból főzeléket kell főzni. Miért lesz a végeredmény szürkés-zöldes takonyállagú mosogatórongy? Miért nem ismerhető fel a zöldbab? Erre nem mentség az, h kevés a pénz. Inkább az van, h a konyhás néni nem tudja, ha zöldbabot forrástól számítva 15 percig kell főzni és nem hideg vízben tesszük fel főni. Így gyönyörű, zöld, ropogós, de mégis puha bab lesz a főzelékben.
12/12 anonim válasza:
Nálunk nagyon finom a menza... (Hozzáteszem, elit suli+ egyházi+ itt főzik helybe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!