Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen virslist szoktak adni...

Milyen virslist szoktak adni a menzán?

Figyelt kérdés
Nem vagyok menzás, de amikor versenyekre megyek, és reggelit is kapok (két napos), akkor általában mindig virsli van. Nyilván olcsó, gagyi virsli, de nem tudom miért, én nagyon szeretem, pedig nagyon válogatós vagyok. Szóval az érdekelne, hogy olyat hol tudnák venni? vagy vki nem tudja pontosan milyen fajta? egyébként a Sága, stb. márkájú virsliket/füstliket nem szeretem.:D

2013. márc. 15. 17:23
 1/3 A kérdező kommentje:
*virslit
2013. márc. 15. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen verseny? Gondolom ott meg tudják mondani, de biztos valamlyen frankfurti virsli, bár abból is sok fajta van.
2013. márc. 15. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:

ha hosszú, vékony fehéres, akkor valószínűleg frankfurti

ha a megszokott méretű, akkor lehet "hentes" virsli (olcsó), vagy pick, vagy bármilyen - különbözően fűszerezett.

ha sötétebb, pirosas, csípős, tömzsi, akkor debreceni kolbász - de abból több gyártó gyárt.

nem lehet, hogy csak éhes vagy ?

2013. máj. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!