Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A menza kaját miért csinálják...

A menza kaját miért csinálják mosléknak? Nincs pénz kevésbé disznóknak való kaját adni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 19:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
Úgy látszik nincs...Már mondjuk ez a suli csóróságától is függ!
2013. máj. 30. 19:59
 2/12 A kérdező kommentje:
igen tudom XDXD
2013. máj. 30. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Talán mert az. Nekem voltszerencsém párszor pazar kis hasmenést kapni az ottani húsos tésztától.

Utána valahogy inkább elsikkasztottam a menzáravalót...

2013. máj. 30. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
350 forintért ez a moslék jár
2013. máj. 30. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:

nálunk 500 fölött van a felnőtteké

ma a spenóthoz adtak rántott párizsit (rossz minőségűt),

de nem adtak főtt krumplit.

csak a híg spenótot ...

furcsa ....

a leves jó volt (nem húsos)

2013. máj. 30. 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Mert nincs rá keret, és minél olcsóbb, minél minőségtelenebb alapanyagokból rakják össze, elég sok pénzt kérnek a szülőktől, és igyekeznek minél nagy mennyiségben amit vizeznek vagy zsíroznak hogy a gyerekek a kevéstől is jól lakjanak, az nem számít hogy híznak tőle, de legyen meg mindenkinek és ennyi.

Én nagyon sokat híztam a menzás kaja miatt, de szerencsére nem kellett sokáig azon élnem iskola után. Pedig már akkor rosszul csinálták, pedig még más világ volt akkor mint most 90 es évek vége.

2013. máj. 30. 20:43
 7/12 anonim válasza:
100%
Mert a menza azért van, hogy ne halj éhen, de ne is egyél. Emlékszem, mikor általánosban a kakaó az a vízzel felhígított tej volt például. Komolyan fehérebb volt, mint a sima tej, de a konyhás bizonygatta, hogy az márpedig finom kakaó. Meg például a szerdai uzsonnát mindig már kedd reggel megcsinálták, és ott állt másfél napig a levegőn a vajas kenyér meg a retek... Fűrészelni lehetett volna velük, úgy kiszáradtak, de nem baj. A konyhások meg azt mondták, azért kell mindent másfél-két nappal előbb megcsinálniuk, mert sok a gyerek, és nincs idejük. A makaróni meg például olyan volt, mint a zsírba áztatott pirítós. Arról már ne is beszéljünk, hogy a levesben néha előfordultak extra finomságok is, például cipzárdarab. De mindezért havi 12 ezret elkértek. És még csodálkoztak, hogy a 600 gyerekből miért csak 250 kért menzát.
2013. máj. 30. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Így inspirálnak, hogy mielőbb tanulj meg főzni :) Viccet félretéve, fel nem fogom, miért kell ehetetlen "ételeket" adni a menzákon. Az egy dolog, hogy kevés pénzből kell kihozni, de csak egy olyan ember dolgozzon már minden konyhán, aki tud is főzni! Attól még, hogy olcsó az alapanyag, nem kell mindent sz*rrá főzni, csomósítani, hányáskinézetűvé gyalázni. Szerintem az a mottójuk, hogy örülj, hogy kapsz valamit enni, és fogd be szépen. Ráadásul ma olvastam a hírt, hogy még rosszabbá és drágábbá tervezik tenni.
2013. máj. 30. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Huu szerencsére nálunk nagyon jó a menza 485ft/nap.

Heti volt(normális adag, finom nagyon nagyon, csak túl sokan vagyunk befizetve ezért sokat kell sorbaállni, de kivárom:)

Heti volt.

Hétfő frankfurtileves, szilvásgombóc, porcukor, alma

Kedd zöldségleves-volt benne mindenféle(gomba, karfiol, zöldborsó, répa és tészta) krumplifőzelék stefánia vagdalt, túrórudi

Szerda paradicsomleves, párizsias csirkemell, kukoricás rizs, csemegeubi

Ma volt lebbencsleves, spenótfőzelék, főtt krumpli, főtt tojás és banán

Holnap pedig rostos ivólé, tarhonyáshús, céklasaláta, meggyes pite és alma van kiírva:)

2013. máj. 30. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ingyen volt a menza és nagyon finom kaják voltak.

ott még a sóskafőzeléket is megettem annyira finom volt.

A makaróni is egyszerűen verhetetlen volt! Anyu se csinál olyan jót :D

Na meg a krémeskeksz, tejbegríz (Y) imádtam.

2013. júl. 1. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!