A menza kaját miért csinálják mosléknak? Nincs pénz kevésbé disznóknak való kaját adni?
Talán mert az. Nekem voltszerencsém párszor pazar kis hasmenést kapni az ottani húsos tésztától.
Utána valahogy inkább elsikkasztottam a menzáravalót...
nálunk 500 fölött van a felnőtteké
ma a spenóthoz adtak rántott párizsit (rossz minőségűt),
de nem adtak főtt krumplit.
csak a híg spenótot ...
furcsa ....
a leves jó volt (nem húsos)
Mert nincs rá keret, és minél olcsóbb, minél minőségtelenebb alapanyagokból rakják össze, elég sok pénzt kérnek a szülőktől, és igyekeznek minél nagy mennyiségben amit vizeznek vagy zsíroznak hogy a gyerekek a kevéstől is jól lakjanak, az nem számít hogy híznak tőle, de legyen meg mindenkinek és ennyi.
Én nagyon sokat híztam a menzás kaja miatt, de szerencsére nem kellett sokáig azon élnem iskola után. Pedig már akkor rosszul csinálták, pedig még más világ volt akkor mint most 90 es évek vége.
Huu szerencsére nálunk nagyon jó a menza 485ft/nap.
Heti volt(normális adag, finom nagyon nagyon, csak túl sokan vagyunk befizetve ezért sokat kell sorbaállni, de kivárom:)
Heti volt.
Hétfő frankfurtileves, szilvásgombóc, porcukor, alma
Kedd zöldségleves-volt benne mindenféle(gomba, karfiol, zöldborsó, répa és tészta) krumplifőzelék stefánia vagdalt, túrórudi
Szerda paradicsomleves, párizsias csirkemell, kukoricás rizs, csemegeubi
Ma volt lebbencsleves, spenótfőzelék, főtt krumpli, főtt tojás és banán
Holnap pedig rostos ivólé, tarhonyáshús, céklasaláta, meggyes pite és alma van kiírva:)
Nálunk ingyen volt a menza és nagyon finom kaják voltak.
ott még a sóskafőzeléket is megettem annyira finom volt.
A makaróni is egyszerűen verhetetlen volt! Anyu se csinál olyan jót :D
Na meg a krémeskeksz, tejbegríz (Y) imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!